A fost candva cel mai tare Mercedes de pe strazi. Modelul din 2000 are motor de 5.8 litri, scaune cu masaj si pilot automat adaptiv

A fost candva cel mai tare Mercedes de pe strazi. Modelul din 2000 are motor de 5.8 litri, scaune cu masaj si pilot automat adaptiv
  • A fost candva cel mai tare Mercedes de pe strazi
  • Modelul din 2000 are motor de 5.8 litri, scaune cu masaj si pilot automat adaptiv
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, printre altele, cu sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala si luminile de frana cu tehnologie LED.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ doua decade si jumatate, in cursul anului 1998, vechiul Mercedes W220 a reusit sa starneasca multiple discutii aprinse si controverse. Atat din pricina design-ului exterior - cat si din cauza unor materiale folosite la nivel de interior.

Fiind insa vorba despre un S-Class, respectivul model a primit si nenumarate laude, in special datorita dotarilor oferite in standard ori optional, contra cost.

Intr-o alta ordine de idei, vechiul Mercedes W220 este primul sau - daca nu, printre primele, in orice caz, vehicule capabile sa se laude cu prezenta la datorie a pilotului automat adaptiv. Un alt punct de atractie il reprezinta sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala.

Totodata, respectivul S-Class isi mai intampina cumparatorii si alaturi de lumini de frana cu LED, comenzi vocale si de scaune cu functii de ventilatie si masaj.

Meniul specific vechiului Mercedes W220 a fost condimentat si cu un motor aspirat in 12 cilindri, de 5.8 litri, inlocuit ulterior de o unitate V12 twin-turbo cu capacitatea de 5.513 centimetri cubi. Si o putere maxima de ~500 CP, mai mare cu aproximativ 130 de cai, dupa cate se pare.

Distribuie pe Facebook
mai multe