A fost candva cel mai tare Passat de pe strazi. Modelul din 2002 are motor W8 si 300 km/h in bord

A fost candva cel mai tare Passat de pe strazi. Modelul din 2002 are motor W8 si 300 km/h in bord
  • A fost candva cel mai tare Passat de pe strazi
  • Modelul din 2002 are motor W8 si 300 km/h in bord
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipseste, de asemenea, nici sistemul de tractiune integrala, seria vestilor bune continuand cu scaunele incalzite si tapiteria din piele, printre altele.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 20 de ani si fabricat pana in 2005, vechiul Passat B5.5 a fost disponibil la vanzare in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Volkswagen la dispozitia clientilor s-a numarat inclusiv o varianta cu motor in opt cilindri - de patru litri si aproximativ 275 de cai putere.

Livrat la pachet alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte sau, in mod optional, o cutie automata cu cinci trepte de viteza, celebrul W8 lucreaza alaturi de un sistem de tractiune integrala.

VW Passat W8 de vanzare

VW Passat W8 de vanzare

Despre un Passat B5.5 cu motor in opt cilindri - de patru litri si aproximativ 275 de cai putere, este vorba si in cazul de fata, un exemplar cu patru portiere in dotare pornind, de curand, in cautarea unui nou proprietar. Fabricat in 2002, respectivul Volkswagen vine cu doar 186.517 kilometri parcursi pana la momentul de fata.

Cumparatorul sedanului acompaniat de celebrul W8, cutie automata cu cinci trepte de viteza si sistem de tractiune integrala se va mai bucura, totodata, si de jante BBS cu diametrul pe 17 inch.

Acelasi Passat B5.5 cu motor in opt cilindri - de patru litri si aproximativ 275 de cai putere, a mai pregatit si o evacuare cu patru tobe de esapament, scaune incalzite, tapiterie din piele. Oferit in schimbul a 12.000 de euro, vechiul Volkswagen dipune si de faruri cu xenon, de suspensie sport si un set de fotografii extrem de proaste.

VW Passat W8 de vanzare

VW Passat W8 de vanzare

VW Passat W8 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze VW Passat W8 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2021