A fost candva cel mai tare Saab de pe strazi. Modelul din 2011 are motor turbo de 2.8 litri, scaune ventilate si tractiune integrala

A fost candva cel mai tare Saab de pe strazi. Modelul din 2011 are motor turbo de 2.8 litri, scaune ventilate si tractiune integrala
  • A fost candva cel mai tare Saab de pe strazi
  • Modelul din 2011 are motor turbo de 2.8 litri, scaune ventilate si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc - dupa cate se precizeaza in anuntul de vanzare, nici plafonul panoramic cu actionare electrica, insertiile de piele sau bancheta incalzita, de exemplu.

Prezentat publicului larg la sfarsitul lui 2010 si asamblat vreme de numai un singur an - cu motivul pentru care productia s-a incheiat atat de rapid constand, daca mai trebuia cumva precizat, in falimentul companiei Saab, SUV-ul oferit de suedezi sub numele de 9-4X a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: un astfel de exemplar a fost scos recent - pe parcursul zilelor trecute, la vanzare, in Tarile de Jos, la pretul de 47.500 de euro.

Saab 9-4X

Finisat intr-o clasica de negru, respectivul vehicul dispune si de o pereche de faruri cu tehnologie xenon, de un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, senzori de parcare fata si spate, tapiterie realizata din piele de culoare - din nou, neagra, in cazul in care mai era necesara o asemenea mentiune, respectivelor detalii si piese alaturandu-li-se un plafon panoramic cu actionare electrica, climatizare cu reglarea temperaturii pe trei zone, navigatie cu display color, buton pentru pornire, scaune ventilate, bancheta incalzita s.a.m.d.

Un alt punct principal de atractie il reprezinta motorul de sub capota - un V6 turbo cu o capacitate cilindrica de 2.8 litri, care lucreaza alaturi de o transmisie automata cu sase rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 300 de cai si 400 de Newton-Metri. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devine realitate - intr-un mod mai mult sau mai putin surprinzator, in aproximativ 8.3 secunde.

Saab 9-4X

Saab 9-4X

Saab 9-4X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Saab 9-4X
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2022