A fost candva cel mai tare Volvo de pe strazi. Modelul din 2005 are motor cu cinci cilindri in linie si tractiune integrala

A fost candva cel mai tare Volvo de pe strazi. Modelul din 2005 are motor cu cinci cilindri in linie si tractiune integrala
  • A fost candva cel mai tare Volvo de pe strazi
  • Modelul din 2005 are motor cu cinci cilindri in linie si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu spoilere agresiv stilizate. Plus scaune sport cu diferite functii de confort.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 20 de ani si oferit, aparent, pana in 2009, primul S60 din istorie si-a intampinat clientii, de-a lungul timpului, in multiple savori si configuratii. Printre optiunile puse de Volvo la dispozitia cumparatorilor si-a facut loc, mai mult ori mai putin surprinzator, si o varianta de inalta performanta, versiunea comercializata sub indicativul S60 R gazduind sub capota o unitate turbo pe benzina, cu capacitatea de 2.5 litri si undeva in jurul a 300 de cai putere, potrivit constructorului suedez.

Aceeasi exclusivista aroma a super berlinei scandinave se mai poate lauda si cu un sistem de tractiune integrala Haldex, o suspensie ajustabila si frane marca Brembo, printre elementele disponibile si demne de mentionat numarandu-se si jantele din aliaj pe 17 inch, evacuarea dubla, farurile cu tehnologie bi-xenon, plus stergatoare, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, tapiteria din piele. Dar si volanul cu design in trei spite, ceasurile de bord cu fundal de culoare albastra ori detaliile argintii, daca mai trebuia cumva precizat.

Fabricat acum 17 ani si vandut in schimbul unei sume de circa 19.250 de dolari, asa cum indica anuntul publicat pe un site de specialitate, urmatorul S60 R ar trebui sa impresioneze si prin rulajul de numai 49.455 de kilometri, lista atractiilor principale cuprinzand si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval deloc neglijabil, de aproximativ 7.5 secunde. Conducerea companiei producatoare promitand, conform informatiilor de la momentul lansarii, si o viteza de 250 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2022