A fost comandat in nuanta preferata a noului M4 si arata FA-BU-LOS. POZE REALE cu singurul M760 Austin Yellow din lume

  • Celebrul showroom BMW Abu Dhabi Motors gazduieste zilele acestea un M760Li xDrive ceva mai special
  • Respectivul exemplar al automobilului bavarez imprumuta la exterior nuanta Austin Yellow de la M4
  • Interiorul mizeaza, in schimb, pe o configuratie clasica, caracterizata de piele neagra si bej
Distribuie pe Facebook

Celebrul showroom BMW Abu Dhabi Motors este zilele acestea gazda unuia dintre cele mai spectaculoase automobile de lux din lume: un M760Li finisat in nuanta preferata a noului M4 Coupe - Austin Yellow.

Deschide configuratorul noului BMW M760Li xDrive si vei descoperi ca automobilul bavarez cu motor V12 de 6.6 litri este disponibil la vanzare in numai cateva nuante exterioare, iar culoarea Austin Yellow nu face parte din oferta.

Intamplarea face insa ca acest exemplar sa nu fie unul oarecare, clientul apeland la specialistii departamentului Individual pentru ca noua sa achizitie de lux sa fie - cel mai probabil - singura din lume finisata in alegerea favorita a modelului M4.

Exceptand culoarea Austin Yellow, respectivul BMW M760Li xDrive a mai primit la nivelul caroseriei si o serie imbunatatiri semnate atat 3D Design, cat si Alpina, meniul exterior incheindu-se cu jante negre din aliaj, pe 21 inch.

La interior, automobilul bavarez mizeaza pe o combinatie clasica de piele neagra si bej, insotita de-a lungul si de-a latul intregului cockpit de ornamente realizate din lemn masiv, pe deoparte, si cusaturi contrastante negreu sau bej de cealalta.

Acum, in ceea ce priveste partea tehnica, propulsia acestui BMW M760Li xDrive este asigurata de o unitate V12 twin-turbo de 6.6 si 610 CP, iar sprintul 0 - 100 km/h dureaza 3.7 secunde, in cazul in care modelul este stock.

Un sportiv de top, automobilul bavarez nu dezamageste nici la capitolul lux, clientul exemplarului dat bifand numeroase optiuni, printre care si configuratia cu doua scaune individuale si monitoare in tetiere pentru compartimentul spate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze BMW M760Li xDrive in nuanta Austin Yellow
mai multe