A fost transformat in masina de curse, insa poate fi folosit in continuare si la piata. Cat costa acest BMW M3 E92

A fost transformat in masina de curse, insa poate fi folosit in continuare si la piata. Cat costa acest BMW M3 E92
  • Un BMW M3 Coupe transformat in masina de curse e de vanzare in Marea Britanie
  • Automobilul bavarez ofera o motorizare V8 de 500 CP si un pachet aerodinamic greu de trecut cu vederea
  • Nota de plata se ridica la 45.000 de lire sterline sau, daca vrei, circa 57.300 euro
Distribuie pe Facebook

Un BMW M3 Coupe transformat in masina de curse, dar in continuare omologat pentru a circula pe drumurile publice, este de vanzare in Marea Britanie in schimbul unei sume de 45.000 de lire sterline.

Dupa aproximativ sase ani in care a apelat la serviciile unei unitati V8, bavarezul BMW M3 a revenit la marea sa iubire, si anume propulsorul cu sase cilindri in linie.

Pentru cei care au ramas insa cu gandul la acel 4.0 aspirat de 420 de cai putere, piata automobilelor rulate ofera numeroase unitati E9x mai mult sau mai putin accesibile.

BMW M3 Race Car de vanzare

La cea din urma categorie se incadreaza si acest exemplar al modelului de inalta performanta din Munchen, al carui pret de vanzare se invarte in jurul sumei de 45.000 de lire sterline.

Exista insa si o explicatie plauzibila pentru cei aproximativ 57.316 euro ceruti de britanicii de la Munich Legends pentru acest BMW M3 Coupe cu 87.100 kilometri la bord.

Spre deosebire de celelalte unitati E9x care circula pe strazile planetei, exemplarul din cazul de fata a fost transformat la un moment dat in... masina de curse.

BMW M3 Race Car de vanzare

Intr-o alta ordine de idei, modelul bavarez de inalta performanta va atrage acum toate privirile celor din jur in special prin pachetul aerodinamic agresiv stilizat.

Accesoriile din carbon proaspat instalate la nivelul caroseriei nu sunt insa singurele noutati exterioare, inclusiv jantele standard fiind inlocuite cu unele forjate, pe 18".

Cele mai mari schimbari au fost operate la interior, acolo unde cabina acestui BMW M3 Coupe a renuntat la dotarile de confort in favoarea unor detalii din lumea motorsportului.

BMW M3 Race Car de vanzare

Mai mult de-atat, cele doua scaune fata au fost mutate cu aproximativ 30 de centimetri mai in spate, pastrandu-se astfel raportul de distributie a greutatii de 50:50.

Sub capota, exemplarul din cazul de fata se poate lauda cu un total de 500 de cai putere, multumita noii unitati de control, admisiei din carbon si evacuarii Akrapovic din titan.

Tratamentul destinat modelului bavarez de inalta performanta se incheie cu suspensia ajustabila de la Nitron si sistemul de franare dotat cu componente AP Racing si Carbotech.

BMW M3 Race Car de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M3 Race Car de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2016