A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de lux ameninta serios suprematia nemtilor

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina de lux ameninta serios suprematia nemtilor
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina de lux ameninta serios suprematia nemtilor
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge pe strazi chiar in perioada urmatoare de timp.

Dezvelita oficial in prima parte a verii lui 2019, cea mai recenta generatie a masinii de lux care se vinde sub denumirea de Bentley Flying Spur a fost disponibila, pana de curand, doar intr-o versiune cu motorizare W12. Recent, compania britanica a lansat pe piata si o varianta cu opt cilindri in V, mai usoara cu aproximativ 100 de kilograme, printre altele.

Intrata recent in productia de serie, la uzina companiei din Crewe, impresionanta creatie se mai poate lauda, totodata, si cu o putere maxima de 550 CP, plus 770 Nm.

Bentley Flying Spur V8

O transmisie automata cu opt rapoarte completeaza, alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala, fisa cu specificatii tehnice care acompaniaza noul Bentley Flying Spur V8, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de 4.1 secunde. In ceea ce priveste viteza de top, respectiva masina de lux anunta un 318 km/h.

Echipata cu o noua evacuare si alte detalii menite sa o diferentieze de versiunea in 12 cilindri, noua varianta a gamei din Crewe va ajunge pe strazi chiar saptamanile urmatoare.

Cea mai recenta generatie a masinii de lux care se vinde sub denumirea de Bentley Flying Spur se bucura, in standard, inclusiv de suspensie pe aer si jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si tapiteria din piele fina, plus ornamentele din lemn masiv, daca mai era nevoie de o mentiune precum aceasta.

Bentley Flying Spur V8

Bentley Flying Spur V8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Bentley Flying Spur V8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2020