A platit o avere pe acest Pagani, dar nu-l menajeaza. Tocmai a traversat tara cu hypercar-ul italian

A platit o avere pe acest Pagani, dar nu-l menajeaza. Tocmai a traversat tara cu hypercar-ul italian
  • Si-a cumparat masina anul trecut
  • O conduce cat de des poate
  • Tocmai a traversat tara cu ea
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Pagani Huayra Roadster se bucura cu adevarat de hypercar-ul pe care a platit peste 2.5 milioane de dolari. Americanul tocmai a traversat Statele Unite de la est la vest cu masina.

Majoritatea celor care isi permit sa dea cateva sute de mii de euro, sau chiar milioane, pe o masina nu se va bucura cu adevarat de ea. Asta pentru ca bijuteria pe patru roti va sta mai mult in garaj si va fi scoasa numai cu ocazia unor evenimente sau pentru plimbari scurte.

Pagani Huayra Roadster

Motivele sunt lesne de inteles, poate cel mai logic ar fi frica de a nu i se intampla ceva. Asta si faptul ca cu cat masina are mai multi kilometri la bord, cu atat pretul de revanzare scade.

Pagani Huayra Roadster

Dar mai sunt si exceptii. Acei pasionati auto care aleg sa se bucure de tot ce are de oferit o super masina. Un asemenea impatimit este si acest american, care tocmai a traversat Statele Unite de la est la vest cu o Pagani Huayra Roadster. Asta inseamna cam 4725 de kilometri facuti in mai putin de trei zile.

Omul nostru a achizitionat masina in vara anului trecut si recunoaste ca o conduce cat de des poate.

Pagani Huayra Roadster

Acest lucru este cu atat mai impresionant cu cat Pagani Huayra Roadster are sub capota un propulsor V12 twin-turbo de 6.0 litri care livreaza exclusiv puntii spate 764 de cai putere si 1000 Nm cuplu, prin intermediul unei transmisii automate cu dublu ambreiaj.

Pagani Huayra Roadster

In aceste conditii, suta de kilometri pe ora este atinsa in 3.1 secunde iar viteza maxima este de 337 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2019