A platit pe ea o avere, insa nu o putea conduce pe strazi. Acum e singura masina street-legal din serie

A platit pe ea o avere, insa nu o putea conduce pe strazi. Acum e singura masina street-legal din serie
  • Lansarea modelului Aston Martin Vulcan a avut loc in primavara anului 2015
  • Producatorul britanic a construit numai 24 de astfel de exemplare, toate track-only
  • Un automobil din aceasta serie a fost omologat recent pentru circulatia pe strazi
Distribuie pe Facebook

Clientii au fost alesi pe spranceana, iar fiecare a renuntat la peste doua milioane de euro pentru a avea parte de propriul exemplar. Exemplar pe care, daca mai apoi doreau sa il conduca pe drumurile publice, trebuiau sa scoata din buzunare alti bani.

Prezentat in fata publicului larg acum mai bine de doi ani si jumatate, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primavara lui 2015, Aston Martin Vulcan este parte a unui grupul extrem de select, din care mai fac parte nume precum Ferrari FXX K sau McLaren P1 GTR.

Oferit intr-o serie limitata la numai 24 de unitati, modelul britanic de inalta performanta ofera o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V si 820 de cai putere, de care clientii se vor putea bucura doar in afara drumurilor publice, pe circuitele mai mari sau mai mici ale planetei.

Satul pana peste cap de aceasta restrictie, una dintre persoanele invitate sa plateasca peste doua milioane de euro pe un astfel de exemplar a cerut ajutorul companiei RML din Northamptonshire, care a venit cu noi lumini, noi suspensii, plus alte cateva componente si elemente...

... care au transformat urmatorul Aston Martin Vulcan din automobilul track-only prezentat in fata publicului larg acum mai bine de doi ani si jumatate, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din primavara lui 2015, intr-un model omologat pentru circulatia pe drumurile publice.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Decembrie 2017