A platit pe el 195.000 de euro, insa acum il da la pret de Logan. Cu cat se vinde, mai exact, acest BMW 760i

  • Un exclusivist BMW 760i Maritime a fost scos de curand la vanzare
  • Masina bavareza ofera un motor V12 si numeroase optiuni Individual
  • Cumparatorul va avea de platit 13.750 euro pe respectivul exemplar
Distribuie pe Facebook

Un BMW Seria 7 fabricat la mijlocul decadei anterioare, in cursul anului 2004, a fost scos la vanzare pentru numai 13.750 de euro.

Suma ceruta de proprietarul limuzinei bavareze de lux este cu atat mai surprinzatoare cu cat sub capota respectivului exemplar se ascunde o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V, de sase litri si aproximativ 445 de cai putere.

O alta caracteristica interesanta a acestui BMW 760i fabricat la mijlocul decadei anterioare si scos de curand la vanzare consta in apartenenta la seria Maritime, creatie speciala a departamentului de personalizare Individual.

Apoi avem rulajul de numai 148.118 kilometri si o interminabila lista cu dotari, care cuprinde inclusiv piele in doua culori, scaune cu reglare electrica, climatizare automata, lemn cu striatii, sistem de navigatie si trapa electrica.

BMW Seria 7 Maritime

BMW Seria 7 Maritime

BMW Seria 7 Maritime

Intr-un final, deprecierea este cea care face limuzina bavareza de lux o optiune si mai atractiva: dupa cum precizam anterior, respetivul exemplar a costat de nou nici mai mult, nici mai putin de 195.000 de euro.

Despre BMW Seria 7 E65 / E66

Lansata pe piata acum mai bine de un deceniu si jumatate, in cursul anului 2001, cea de-a patra generatie a modelului Seria 7 a reusit sa starneasca numeroase controverse 'datorita' design-ului sau marca Chris Bangle.

Tot limuzinei bavareze de lux trebuie sa ii multumim si pentru oferirea in premiera (pentru marca BMW) a sistemului iDrive, barelor anti-ruliu active, cutiei automate cu sase rapoarte, dar si motorului V12 cu injectie directa.

Un alt capitol extrem de interesant al povestii modelului Seria 7 E65 / E66 il reprezinta versiunea Hydrogen 7, construita in numai 100 de exemplare si vanduta exclusiv unor celebritati pentru promovarea propulsiei alternative.

Drept urmare, acestea fiind spuse, punem capat generalitatilor si revenim asupra respectivului BMW 760i Maritime scos recent la vanzare pentru 13.750 de euro - suma pe care, la fel de bine, o poti da pe un Logan bine echipat.

BMW Seria 7 Maritime

BMW Seria 7 Maritime

BMW Seria 7 Maritime

BMW Seria 7 Maritime

BMW Seria 7 Maritime

BMW Seria 7 Maritime

BMW Seria 7 Maritime

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW Seria 7 Maritime
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2017