A prins o portiune libera de drum, asa ca i-a dat blana. Limuzina bavareza cu motor de Rolls a luat 320 pe bord

A prins o portiune libera de drum, asa ca i-a dat blana. Limuzina bavareza cu motor de Rolls a luat 320 pe bord
  • BMW Seria 7 are o noua versiune de top din aceasta primavara
  • Varianta M760 ofera o motorizare V12 de 610 CP si tractiune integrala
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza numai 3.7 secunde
Distribuie pe Facebook

La fel de impresionanta este insa si acceleratia de la 0 la 100 km/h. Potrivit primelor informatii oficiale, aceasta dureaza numai 3.7 secunde.

A debutat in premiera mondiala la inceputul acestei primaveri, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, si a impresionat o lume intreaga cu performantele sale. Livrata la pachet alaturi de o unitate V12 twin-turbo de 6.6 litri si 610 CP, noua versiune BMW M760Li xDrive are nevoie de numai 3.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Cel putin la fel de impresionanta este si valoarea din dreptul vitezei maxime, limuzina bavareza cu motorizare de Rolls-Royce si transmisie automata in opt rapoarte reusind sa sprinteze pana la 305 km/h atunci cand clientul bifeaza pachetul M Driver in mod optional. Si chiar dupa acest prag, asa cum vom vedea in urmatorul material video.

Pana atunci insa, tinem sa reamintim ca actuala varianta de top a modelului care concureaza cu Audi A8 si Mercedes S-Class porneste in Romania de la 176.864 euro. Echiparea standard include spoilere fata si spate agresiv stilizate, evacuare cvadrupla, jante din aliaj pe 20 inch, dar si tapiterie din piele Nappa sau ornamente din lemn cu efect lucios.

Fara niciun cost suplimentar sunt oferite, totodata, si farurile cu tehnologie Laser, scaunele incalzite si racite, trapa cu actionare electrica ori sistemul de navigatie Professional. De cealalta parte, lista cu optionale cuprinde o instalatie audio marca Bowers & Wilkins, Night Vision, geamuri spate fumurii, camera de luat vederi cu perspectiva panoramica etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe