A pus mana pe unul dintre cele 500 de McLaren-uri Senna, dar nu l-a condus nici macar o data. Cu cat il vinde acum

  • N-a fost condus nici macar o data
  • Unul dintre cele 500 de exemplare construite
  • Dotarile optionale costa peste 100.000 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Acest McLaren Senna a fost scos la vanzare pe un bine-cunoscut site de profil. Potrivit anuntului, masina n-a fost condusa nici macar o data de actualul proprietar si are dotari optionale in valoare de peste 100.000 de lire sterline.

Regretatul Ayrton Senna este considerat a fi cel mai bun pilot din istoria Formulei 1. Brazilianul a condus de-a lungul carierei pentru patru echipe in Marele Circ, dar cu McLaren a avut cele mai mari realizari: trei titluri de campion mondial, 35 de curse castigate si le-a adus englezilor patru titluri mondiale la constructori.

McLaren Senna de vanzare

In onoarea lui, McLaren a decis sa numeasca cel mai puternic model din istoria companiei, Senna. Productia a fost limitata de la bun inceput la doar 500 de exemplare si toate au fost vandute extrem de rapid chiar daca pretul trecea lejer de 800.000 de euro. Motivele sunt simple.

McLaren Senna de vanzare

Vorbim de un hypercar construit de o companie care a facut istorie in Formula 1, cu motor V8 twin-turbo de 4.0 litri care livreaza puntii spate 800 de cai putere si 800 Nm cuplu. In plus, masina cantareste doar 1.198 de kilograme si atinge 100 de km/h in 2.8 secunde inainte ca bordul digital sa indice viteza maxima de 340 km/h.

McLaren Senna de vanzare

McLaren Senna face sfertul de mila in mai putin de 10 secunde, dar circuitul este locul unde cel mai tare model al englezilor se simte ca pestele in apa.

McLaren Senna de vanzare

Masina din imagini este una dintre cele 500 de exemplare construite si este de vanzare pe un site de profil. Pretul? 1.25 milioane de lire sterline, dar tine cont ca dotarile pe care le are costa peste 100.000 de lire sterline si actualul proprietar nu a condus-o nici macar o data.

McLaren Senna de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze McLaren Senna de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2018