A vrut sa se dea mare cu noua lui achizitie, dar a nimerit langa o masina identica. Pozele din parcare s-au viralizat instantaneu

A vrut sa se dea mare cu noua lui achizitie, dar a nimerit langa o masina identica. Pozele din parcare s-au viralizat instantaneu
  • Porsche a lansat un nou Panamera in cursul anului 2016
  • Modelul german ofera unitati cu pana la 680 CP sub capota
  • O versiune Sport Turismo a debutat de curand
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata in cursul anului 2016, cea mai noua generatie a modelului Porsche Panamera se bucura de un real succes. O demonstreaza si aceste fotografii surprinse de curand intr-o parcare din Olanda, cu doua exemplare identice in prim-plan.

Inceputul anilor 2000 a adus o schimbare radicala in strategia companiei Porsche. In loc sa mai comercializeze doar sportive in doua portiere, cu doua sau patru locuri, germanii si-au diversificat ofera cu un SUV.

Botezat Cayenne, primul SUV al marcii din Stuttgart a debutat oficial in 2002, fiind construit pe aceeasi platforma cu Audi Q7 si Volkswagen Touareg. De curand, automobilul respectiv a fost lansat intr-o noua reiteratie, a treia la numar.

Cayenne nu este insa singura surpriza a germanilor. Sapte ani mai tarziu de la debutul automobilului cu motoare V6 sau V8 sub capota si tractiune integrala in standard, Porsche a prezentat modelul Panamera.

Ajuns la generatia cu numarul doi, si acesta se bucura de un real succes printre devoratorii de super-limuzine. O demonstreaza inclusiv urmatoarele fotografii, surprinse de curand intr-o parcare din Olanda, cu doua exemplare in prim-plan.

Exemplare identice, ambii proprietari optand pentru o nuanta de gri la nivelul caroseriei in cinci portiere si jante din aliaj cu zece spite duble. Mai mult de-atat, in ambele cazuri observam un interior de culoare neagra.

Nu este clar daca asemanarile continua sau nu si la nivelul motorizarilor, insa pe unul dintre cele doua automobile sta inscris Porsche Panamera 4S. Aceasta se traduce printr-un motor pe benzina V6 bi-turbo de 440 CP si tractiune integrala.

In configuratia respectiva, modelul producatorului din Stuttgart accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 4.4 secunde si atinge o viteza maxima de 289 km/h. Consumul mediu de carburant este de 8.1 - 8.2 litri la 100 km.

Porsche Panamera in Olanda

Porsche Panamera in Olanda

Porsche Panamera in Olanda

Porsche Panamera in Olanda

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche Panamera in Olanda
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2018