Abia i-a fost livrat, insa n-a stat prea mult pe ganduri. L-a scos deja la vanzare, dupa doar 539 kilometri, la suprapret

  • Abia i-a fost livrat, insa n-a stat prea mult pe ganduri
  • L-a scos deja la vanzare, dupa doar 539 km parcursi, la suprapret
Distribuie pe Facebook

Fabricat chiar anul acesta, urmatorul Audi RS6 gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri si 591 CP. In plus, Avant-ul de culoare albastra este full option, potrivit proprietarului.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de un an, chiar in ultima parte a verii lui 2019, cel mai recent Audi RS6 Avant din istorie este si primul care se vinde peste Ocean, in SUA. La un pret de pornire de aproape 110.000 de dolari, potrivit configuratorului oficial.

Meniul standard debuteaza cu o motorizare V8 de patru litri si 591 de cai putere, insa nu lipsesc din peisaj nici cutia automata sau sistemul inteligent de tractiune integrala. Astfel se explica si acceleratia de la 0 la 96 km/h in 3.5 secunde.

Cel mai recent Audi RS6 Avant din istorie si, totodata, primul care se vinde peste Ocean mai ofera, fara costuri suplimentare, si faruri HD Matrix. Plus tapiterie din piele si hayon cu actionare electrica, pe langa multiplele detalii restilizate pentru o doza extra de agresivitate.

In mod optional, contracost, clientii pot opta pentru jante din aliaj cu diametrul de 22 de inch, ornamente interioare din fibra de carbon, dar si discuri ceramice. Sau scaune fata ventilate si bancheta spate incalzita, printre multe altele.

Nici unul dintre aceste echipamente nu lipseste din dotarea urmatorului Audi RS6 Avant, unul dintre primele care au fost livrate peste Ocean. Mai precis, respectivul exemplar este full option si, de altfel, nu are decat 539 de kilometri bord, potrivit anuntului de vanzare.

Acum, daca vine vorba despre nota de plata, proprietarul spera sa obtina bani frumosi de pe urma break-ului cu 591 de cai putere sub capota. Ramane insa de vazut daca va si gasi un client dispus sa achite cei 207.000 de dolari.

Audi RS6 Avant de vanzare

Audi RS6 Avant de vanzare

Audi RS6 Avant de vanzare

Audi RS6 Avant de vanzare

Audi RS6 Avant de vanzare

Audi RS6 Avant de vanzare

Audi RS6 Avant de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Audi RS6 Avant de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2020