Abia i-a fost livrat noul Bugatti Chiron, insa nu a stat deloc pe ganduri. L-a si scos la vanzare pe internet!

  • Un nou Bugatti Chiron a fost scos la vanzare, de-aceasta data in Arabia Saudita
  • Exemplarul in cauza propune o caroserie de culoare albastra, combinata cu un interior portocaliu
  • Clientul va avea de achitat pe automobilul de 1.500 CP o suma... necunoscuta
Distribuie pe Facebook

Un Bugatti Chiron cu 1.500 CP sub capota si zero kilometri la bord a dat de curand buzna pe internet. Este de vanzare in cel mai mare oras din Arabia Saudita, la un pret... disponibil doar la cerere.

In timp ce Bugatti lucreaza la foc pentru a onora cat mai rapid comenzile primite, cei care au pus deja mana pe un exemplar al noului Chiron incearca sa profite din plin de postura in care se afla. Asa se explica, de altfel, si scoaterea la vanzare a acestui automobil, ale carui instrumente de bord indica... zero kilometri parcursi.

Pretul de achizitie al respectivului modelul cu 16 cilindri, patru turbine si 1.500 CP sub capota este disponibil doar la cerere, insa din fotografiile atasate anuntului aflam ca avem de-a face cu un autoturism finisat la exterior intr-o nuanta inchisa de albastru. De cealalta parte, jantele in cinci spite duble au fost finisate in argintiu.

La interior, acest Bugatti Chiron scos la vanzare in cel mai mare oras din Arabia Saudita isi intampina pasagerii alaturi de piele portocalie si fibra de carbon expusa. O alta atractie principala vine sub forma istrumentelor de bord care, dupa cum precizam si anterior, indica... zero kilometri parcursi pana la momentul de fata.

Altfel spus, respectivul model cu 16 cilindri, patru turbine si 1.500 CP sub capota a stat si, totodata, sta in continuare degeaba. Cu putin noroc insa, va iesi pe strazi in perioada imediat urmatoare si ii va demonstra noului sau proprietar ca nu a platit degeaba pretul cerut, disponibil doar la cerere, de dealer-ul Seven Car Lounge.

Bugatti Chiron cu 0 km la bord

Bugatti Chiron cu 0 km la bord

Bugatti Chiron cu 0 km la bord

Bugatti Chiron cu 0 km la bord

Bugatti Chiron cu 0 km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Bugatti Chiron cu 0 km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2017