Abia l-a primit, dar l-a scos imediat pe strazi ca sa se dea mare cu el. Se spune ca numai pe vopsea a platit 500.000 de dolari

Abia l-a primit, dar l-a scos imediat pe strazi ca sa se dea mare cu el. Se spune ca numai pe vopsea a platit 500.000 de dolari
  • Traficul londonez s-a imbogatit cu un Bugatti Chiron de 1500 CP
  • Modelul francez vine cu fibra de carbona expusa la nivelul caroseriei
  • Pachetul exterior este completat de mai multe accente albastre
Distribuie pe Facebook

Un Bugatti Chiron cu 1.500 de cai putere sub capota este noua atractie a traficului londonez. Potrivit informatiilor care circula pe internet, proprietarul automobilului francez ar fi platit 500.000 de dolari numai pe vopsea.

Chiar daca a trecut mai bine de un an si jumatate de la prima lui aparitie publica, Bugatti nu a reusit sa livreze pana acum decat 70 de exemplare ale noului Chiron.

Unul dintre aceste automobile cu motor de opt litri si 1.500 de cai putere sub capota a fost surprins recent in traficul londonez, "flancat" de un Bentley Bentayga.

Potrivit informatiilor care circula pe internet, proprietarul modelului francez ar fi platit suma de 500.000 de dolari numai pe vopseaua caroseriei in doua portiere.

De fapt, vopsea este impropriu spus, acest Bugatti Chiron cu 1.500 de cai putere sub capota iesind in evidenta prin carbonul expus de la nivelul exteriorului.

Materialul cu pricina este puternic contrastat de accentele albastre care insotesc atat grila frontala, cat si anumite detalii de la nivelul spoilerelor sau etrierele.

Nu exista pentru moment nicio imagine cu interiorul automobilului francez, dar anumite cadre scot la iveala o abordare similara si in cadrul cabinei cu doua locuri.

Lansat in premiera mondiala la inceputul anului 2016, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, noul Chiron ascunde sub capota tot un motor W16.

Inainte insa de a-l refolosi, Bugatti i-a adus mai multe imbunatatiri propulsorului quad-turbo de opt litri, astfel ca puterea maxima a crescut pana la 1.500 CP.

Asa se face ca reprizele de acceleratie dureaza acum mai putin ca oricand, in timp ce viteza maxima a urcat la 420 km/h, acolo unde intervine o limitare electronica.

Urmasul celebrului Veyron, noul automobil francez va fi produs intr-o editie limitata la doar 500 de exemplare, fiecare disponibil de la 3 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2018