Acesta este noul BMW M5. Compania bavareza anunta debutul masinii de 600 CP

Acesta este noul BMW M5. Compania bavareza anunta debutul masinii de 600 CP
  • BMW incepe campania de teasing a noului M5
  • Modelul bavarez debuteaza saptamana viitoare
  • Sub capota se ascunde un V8 de 600 CP
Distribuie pe Facebook

BMW a confirmat lansarea noului M5 prin intermediul unui scurt teaser video ce surprinde in actiune modelul de inalta performanta cu tractiune integrala si 600 CP sub capota.

Cinci zile. Atat a mai ramas pana la premiera mondiala a noului BMW M5, un motiv numai bun pentru ca marca bavareza sa inceapa campania de teasing a respectivului model de inalta performanta.

Model care, dupa cum precizam si anterior, va fi pus in miscare tot de o unitate bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.4 litri. Una care, cel putin de aceasta data, va dezvolta o putere maxima de 600 CP.

Principala noutate, in cazul viitorului BMW M5, va consta in tractiunea integrala. Mai exact, respectivul model de inalta performanta va adopta, pentru prima oara in cariera sa, un sistem 4x4 cu vectorizare a cuplului.

O surpriza vom regasi si la nivelul cutiei de viteze. Actuala transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj va fi inlocuita de o unitate traditionala, care de va bucura de o treapta in plus.

In cele din urma, meniul noului BMW M5 va mai cuprinde si o suspensie sport cu amortizoare ajustabile, dar si un sistem de franare cu discuri carbon-ceramice. Nu vor lipsi, de asemenea, nici elementele vizuale unice.

Potrivit ultimelor informatii, respectivul model de inalta performanta va debuta oficial la inceputul saptamanii viitoare. Lansarea publica va avea loc in toamna, cu ocazia Salonului de la Frankfurt.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 August 2017