Actualul Vanquish paraseste scena cu stil. Aston Martin dezvolta 175 de exemplare Ultimate

  • Productia actualului Vanquish urmeaza sa fie oprita
  • Britanicii lanseaza 175 de exemplare Ultimate Edition
  • Acestea propun mai multe imbunatatiri estetice
Distribuie pe Facebook

Constructorul britanic de automobile a anuntat ca isi ia la revedere de la actualul Vanquish cu 175 de exemplare speciale, botezate Ultimate. Acestea vor fi bazate pe versiunea S a celebrei sportive si vor propune mai multe imbunatatiri estetice.

Noua generatie Aston Martin Vanquish este pe cale sa debuteze oficial, insa pana atunci, productia actualului model trebuie sa fie oprita. Cum acest moment important pentru brand-ul britanic se apropie din ce in ce mai mult, oficialii au hotarat sa-si ia adio de la acesta cu o editie speciala, botezata sugestiv Ultimate.

Aston Martin Vanquish S Ultimate Edition

Aceasta va fi replicata in 175 de exemplare, Coupe sau Volante, care vor fi vandute la nivel global, si va presupune mai multe modificari de ordin estetice. Clientii vor putea alege din trei variante, dupa cum urmeaza sa afli din randurile de mai jos.

Aston Martin Vanquish S Ultimate Edition

Prima este cea exemplificata in imaginile alaturate, cu o nuanta exterioara Ultimate Black, detalii Copper Bronze la nivelul spoiler-ului fata, pe praguri si pe difuzorul de aer, sau un interior imbracat in piele Obsidian Black si accente Chestnut Tan, fibra de carbon si cusaturi contrastante.

Aston Martin Vanquish S Ultimate Edition

Cea de-a doua versiune vine finisata in nuanta Xenon Grey cu accente Cobalt Blue, etriere galbene, jante negre cu cinci spite, tapiterie din piele Phantom Grey, detalii Electron Yellow si cusaturi Spectral Blue.

Aston Martin Vanquish S Ultimate Edition

Ultima, dar cu siguranta nu cea din urma, se adreseaza clientilor care vor o tema ceva mai clasica, mai rafinata. Aceasta propune o caroserie vopsita in White Cold, grafica Bronze si un habitaclu imbracat in piele Chestnut Tan cu accente Obsidian Black. Un detaliu foarte important este ca toate aceste combinatii de culori sunt interschimbabile, in sensul ca nuantele regasite la interior pot fi folosite la exterior, si invers.

Aston Martin Vanquish S Ultimate Edition

Cum ziceam mai sus, cele 175 de Aston Martin-uri Vanquish S Ultimate Edition sunt diferentiate doar din punct de vedere estetic de versiunea standard, astfel ca sub capota au acelasi propulsor V12 aspirat natural, de 6.0 litri, care dezvolta 595 de cai putere, pe care-i transmite puntii spate prin intermediul unei cutii de viteze automate Touchtronic III cu opt trepte.

Aston Martin Vanquish S Ultimate Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Aston Martin Vanquish S Ultimate Edition
mai multe