Adam Scott si David Coulthard fac cunostinta cu noul Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake

Adam Scott si David Coulthard fac cunostinta cu noul Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake
Adam Scott, celebrul jucator australian de golf si ambasadorul brand-ului Mercedes-Benz, va participa la editia cu numarul 141 a Open Championship - cel mai vechi turneu mondial de golf si singurul de mare anvergura care nu are loc pe teren american. Este, de asemenea, al doilea an consecutiv cand Mercedes-Benz se implica in acest turneu de traditie in calitate de Masina Oficiala a turneului Open Championship.
Distribuie pe Facebook
Inainte de inceperea evenimentului, un moment inedit a fost marcat de aparitia pilotului Mercedes-Benz, David Coulthard, care l-a surprins pe Adam Scott printr-o invitatie la un tur cu noul CLS 63 AMG Shooting Brake. Acest model va fi prezentat in premiera mondiala zilele urmatoare.
In timpul plimbarii cu masina, prin zona pitoreasca din Lancashire, cei doi au dezbatut pe tema pasiunilor comune: automobilele Mercedes-Benz si golful. "A fost o cursa fantastica! De-a dreptul surprinzator sa fiu condus de David Coulthard catre terenul de golf. Mi-a facut placere compania sa - e foarte interesant sa-l asculti vorbind despre pilotaj." a declarat Adam Scott, plin de entuziasm. Apoi Adam Scott a revenit la o sesiune de antrenament pentru Open, iar David Coulthard si-a continuat drumul catre punctele istorice Royal Lytham si St. Anne's Golf Club.
David Coulthard s-a declarat impresionat de noul CLS Shooting Brake: "Imi place spiritul inovator Mercedes-Benz, care aduce mereu concepte noi pe piata, iar CLS Shooting Brake este un concept care va prinde, cu siguranta. Avantajul principal este ca ofera toate beneficiile unui autoturism sport si poate fi folosit, cu usurinta, in traficul de zi cu zi. In plus, pune la dispozitie un spatiu suficient pentru un automobil din aceasta clasa."


Adam Scott, David Coulthard si noul Mercedes Shooting Brake

Distribuie pe Facebook
mai multe