Alfa Romeo anunta, in sfarsit, debutul unui nou model. Italienii nu au mai vandut niciodata acest model

Alfa Romeo anunta, in sfarsit, debutul unui nou model. Italienii nu au mai vandut niciodata acest model
  • Alfa Romeo anunta, in sfarsit, debutul unui nou model
  • Italienii nu au mai vandut niciodata acest model
Distribuie pe Facebook

Sub capota, autovehiculul construit pe arhitectura STLA Large va oferi un sistem de propulsie suta la suta electric. Potrivit ultimelor informatii si detalii date publicitatii.

Compusa din patru modele diferite - Giulia, Junior, Stelvio si Tonale, actuala gama de modele Alfa Romeo se va imbogati, peste aproximativ trei ani, cu o masina complet noua, italienii planuind sa lanseze, in cursul lui 2027, un SUV de segment E. Care sa concureze - pentru banii cumparatorilor cu dare de mana, cu Porsche Cayenne.

Fabricata pe platforma STLA Large, aceasta va fi comercializata alaturi de un sistem de propulsie complet electric - conform ultimelor informatii si detalii oficiale. Restul specificatiilor de ordin tehnic - precum puterea caracteristica motoarelor instalate, capacitatea bateriei montate, performantele in linia dreapta si autonomia totala nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, o alta necunoscuta de proportii constand in viteza de incarcare.

Daca planurile privind lansarea unui SUV de dimensiuni mari nu se vor concretiza, Alfa Romeo are de gand sa aduca pe piata un hatchback menit sa rivalizeze cu Audi A3, BMW Seria 1 si - nu in ultimul rand, Mercedes A-Class. Autovehicul al carui debut va avea loc - din nou, peste aproximativ trei an, in cursul lui 2027.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2024