Alfa Romeo va construi in total numai 216 masini. Cea mai rapida va face suta in 3.8 secunde

Alfa Romeo va construi in total numai 216 masini. Cea mai rapida va face suta in 3.8 secunde
  • Alfa Romeo anunta editia speciala NRING pentru Giulia si Stelvio Quadrofoglio
  • Noua versiune celebreaza recordurile la Nurburgring reusite de aceste modele
  • Fiecare dintre cele doua variante va fi construita in total in numai 108 exemplare
Distribuie pe Facebook

Standul italienilor din cadrul Salonului Auto International de la Geneva se anunta a fi unul plin de performanta si exclusivitate.

Persoanele care sperau ca editia din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show va aduca un nou model in gama Alfa Romeo se vor intoarce acasa dezamagite.

Standul italienilor din cadrul salonului auto elvetian organizat in perioada 8 - 18 martie va gazdui, in schimb, mai multe editii speciale ale produselor actuale, in speta Giulia, Stelvio si 4C.

Cea mai interesanta este, fara doar si poate, versiunea NRING, care celebreaza recordurile de performanta reusite la Nurburgring de modelele Giulia si Stelvio Quadrofoglio.

Fiecare automobil va fi construit in numai 108 exemplare si se va remarca la exterior printr-o caroserie de culoare Circuito Grey, acompaniata la interior de accente din fibra de carbon.

Totodata, clientii modelelor Alfa Romeo Giulia si Stelvio Quadrofoglio NRING vor mai fi rasfatati si cu volan din piele, plus alcantara, scaune Sparco ori display de 8.8 inch.

Din pacate, motorul V6 bi-turbo de 2.9 litri a scapat neatins in fiecare dintre cele doua cazuri, astfel ca si aceste editii speciale sunt motivate de o herghelie formata din 510 CP.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in continuare in 3.9 secunde pentru rivalul lui M3, respectiv 3.8 secunde pentru SUV-ul care concureaza Macan Turbo.

La acest moment nu exista niciun fel de informatie cu privire la pretul noilor Alfa Romeo Giulia si Stelvio Quadrofoglio NRING, insa daca tinem cont de numarul redus de exemplare disponibile...

Alfa Romeo NRING

Alfa Romeo NRINGAlfa Romeo NRING

Alfa Romeo NRING

Alfa Romeo NRING

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Alfa Romeo NRING
mai multe