Altul ca el nu va mai exista niciodata. BMW-ul din 2002 are un design retro la exterior si o motorizare de 4.9 litri sub capota

Altul ca el nu va mai exista niciodata. BMW-ul din 2002 are un design retro la exterior si o motorizare de 4.9 litri sub capota
  • Altul ca el nu va mai exista niciodata
  • BMW-ul din 2002 are un design retro la exterior si o motorizare de 4.9 litri sub capota
Distribuie pe Facebook

Construit acum mai bine de 20 de ani, nonconformistul vehicul pluseaza cu o tapiterie in doua culori si instrumente de bord montate central.

Se remarca in special prin design-ul retro de la nivelul caroseriei, ce are ca sursa de inspiratie legendarul 507, insa nici jantele sculptate atent din aliaj - cu diametrul de 18 inch ori plafonul retractabil confectionat din material textil nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Meniul specific departamentului exterior continua cu un set de faruri cu tehnologie xenon, plus o evacuare dubla, in timp ce reteta de la interior cuprinde inclusiv un sistem audio de inalta fidelitate - compus din zece difuzoare semnate de specialistii Harman Kardon, si o pereche de scaune actionate electric, cu functie de incalzire.

Nu lipsesc insa din cabina - dupa cum mentionam si anterior, nici instrumentele de bord montate central sau tapiteria din piele in doua culori. Acelasi Z8 se mai poate lauda, intr-un final, si cu o unitate V8 - pe benzina, caracterizata de o putere de 394 de cai, livrata rotilor printr-o cutie manuala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2023