Altul ca el nu va mai exista vreodata. Uite cat de rapid este singurul SUV cu motor V12 diesel din lume

Altul ca el nu va mai exista vreodata. Uite cat de rapid este singurul SUV cu motor V12 diesel din lume
  • Altul ca el nu va mai exista vreodata
  • Uite cat de rapid este singurul SUV cu motor V12 diesel din lume
Distribuie pe Facebook

In 2008, la momentul aparitiei sale, pretul unui astfel de exemplar depasea pragul de 100.000 de euro.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de un deceniu si ajuns, intre timp, la generatia cu numarul doi, primul SUV din oferta Audi a fost vandut, de-a lungul anilor, intr-un numar aproape infinit de versiuni si configuratii. "Titlul" pentru cea mai interesanta optiune pusa la dispozitia clientilor i-ar putea reveni insa versiunii V12 TDI.

Prezentat lumii intregi in 2008, modelul cu motor de sase litri si aproximativ 500 de cai putere a impresionat o lume intreaga.

Disponibil in schimbul unei sume mai mari de 100.000 de euro, acelasi Audi Q7 V12 TDI se mai putea lauda, totodata, si cu un cuplu maxim de 1.000 Nm. Plus tractiune integrala in standard, SUV-ul cu pricina avand astfel nevoie de numai cinci secunde si jumatate pentru a accelera, evident, de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Modelul cu motor de sase litri la datorie mai promitea, totodata, si un... consum mediu de carburant de doar 11.3 litri la 100 km.

Urmatorul material video nu pune insa accentul decat pe performantele versiunii V12 TDI a primului SUV din oferta Audi. varianta cu pricina fiind testata din diferite puncte de vedere. Cat de rapida (mai) este, in linie dreapta ramane sa aflam de mai jos, pe parcursul urmatoarelor aproape doua minute, daca te intrebai cumva.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2021