Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata. Modelul britanic are un motor V12 si o cutie manuala

Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata. Modelul britanic are un motor V12 si o cutie manuala
  • Vechiul Aston Martin V12 Vantage S avea un motor V12 si o cutie manuala
  • Automobilul britanic ar putea fi ultima sportiva cu o astfel de configuratie
  • Noul model ofera momentan doar un V8 biturbo si o transmisie automata
Distribuie pe Facebook

Intr-o lume in care supraalimentarea si padelele sunt la mare cautare, automobilele precum Aston Martin V12 Vantage S sunt vazute ca adevarate ciudatenii ale naturii - aflate pe cale de disparitie.

Aflata intr-o plina campanie de reimpropatare a gamei sale de produse, compania Aston Martin a lansat de curand o noua generatie a modelului Vantage. Dezvelita public cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show din aceasta primavara, sportiva britanicilor combina un motor V8 biturbo cu o cutie automata.

O solutie extrem de intalnita la nivelul industriei de astazi, inclusiv automobile precum Ferrari 488 GTB sau McLaren 720S optand pentru o astfel de configuratie.

Pentru fanii sportivelor de altadata, vechiul Aston Martin V12 Vantage S ar putea reprezenta in continuare alegerea ideala. Dupa cum precizam si anterior, modelul britanicilor a fost oferit inclusiv intr-o varianta in care propulsorul aspirat cu 12 cilindri in V lucra alaturi de o transmisie manuala cu un numar de sapte rapoarte.

Despre un astfel de exemplar este vorba, de altfel, si in urmatorul material video - care scoate la iveala atat punctele forte, cat si ciudateniile automobilului in cauza.

Distribuie pe Facebook
mai multe