Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata. Uite cat de zgomotos era vechiul BMW M3 E92

Altul ca el s-ar putea sa nu mai existe niciodata. Uite cat de zgomotos era vechiul BMW M3 E92
  • BMW a lansat vechiul M3 E92 in anul 2007
  • Modelul vine sub capota cu un V8 aspirat
  • Sunetul motorului va ramane mereu in istorie
Distribuie pe Facebook

Nimic nu suna mai bine decat un motor aspirat cu opt cilindri V. Indiferent ca este de origine bavareza ori ba.

Lansat pe piata acum mai bine de un deceniu, in cursul anului 2007, vechiul BMW M3 E92 a reusit sa uimeasca o lume intreaga. In special prin motorul sau aspirat, cu opt cilindri in linie si capacitatea de patru litri, daca mai era nevoie de precizat.

Cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte sau, optional, o unitate DCT cu sapte trepte de viteza, acesta livra rotilor de pe puntea spate o putere maxima de 420 CP. 4.8, respectiv 4.6 secunde sunt cifrele pe care le cauti.

Evident, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora este doar o mica parte a povestii numite BMW M3 E92. Seria atractiilor principale continua cu sunetul... memorabil al motorului aspirat cu opt cilindri in linie.

Pe plan estetic, spoilerele fata si spate agresiv stilizate sunt insotite la exterior de praguri laterale proeminente si jante din aliaj cu design unic. La interior, scaunele cu suport lateral marit amplifica senzatia de sportivitate.

Despre vechiul BMW M3 E92 este vorba, de altfel, si in urmatorul material video, care ne aduce aminte de ce motorul aspirat cui opt cilindri in linie si capacitatea de patru litri a avut mult mai multi fani decat actualul I6 twin-turbo. Si nu numai.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2020