Anuntul care baga frica in BMW. Uite cand se lanseaza noul Audi RS7 Sportback!

Anuntul care baga frica in BMW. Uite cand se lanseaza noul Audi RS7 Sportback!
  • Audi anunta lansarea viitorului RS7 Sportback
  • Rivalul lui BMW M5 vine la Frankfurt
  • Sub capota este asteptat un propulsor de 600 CP
Distribuie pe Facebook

Daca zvonurile se adeveresc, automobilul companiei din Ingolstadt va oferi sub capota o unitate in opt cilindri. De patru litri si 600 CP.

Motor V6 diesel de 2.967 de centimetri cubi si 349 de cai putere. Cutie automata cu opt rapoarte si sistem de tractiune integrala quattro in standard.

Acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ cinci secunde. Plus viteza maxima limitata electronic la pragul celor 250 km/h.

Sunt valorile care definesc cel mai rapid Audi A7 al momentului. Versiunea S7 Sportback care, pe piata din Germania, porneste de la 82.750 de euro.

In curand insa, situatia se va schimba. Potrivit ultimelor informatii oficiale, compania din Ingolstadt pregateste lansarea viitorului RS7.

Debutul public a fost programat chiar pentru Salonul Auto de la Frankfurt. Eveniment care, anul acesta, se desfasoara in perioada 12 - 22 septembrie.

Proiectat pentru a concura cu BMW M5 si Mercedes E63 AMG, varful gamei A7 va oferi un V8 bi-turbo. De patru litri si 600 de cai putere.

O cutie automata cu opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala quattro vor completa pachetul tehnic. Pentru un 0 - 100 km/h in <4 secunde.

Cat despre meniul estetic, ei bine... modelul companiei din Ingolstadt va primi inclusiv spoilere redesenate. Plus jante uriase din aliaj.

La interior, viitorul RS7 Sportback este asteptat sa aduca volan sport si scaune cu suport lateral marit. Oferite alaturi de diferite accente din fibra de carbon.

Toate detaliile despre rivalul lui BMW M5 si Mercedes E63 AMG, in zilele urmatoare. Pana atunci, fa cunostinta cu noul RS6 Avant!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2019