Anuntul care face Mercedes sa tremure de frica. Masina care concureaza cu G-Class va primi curand o versiune cu motor BMW de 600+ CP

Anuntul care face Mercedes sa tremure de frica. Masina care concureaza cu G-Class va primi curand o versiune cu motor BMW de 600+ CP
  • Anuntul care face Mercedes sa tremure de frica
  • Masina care concureaza cu G-Class va primi curand o versiune cu motor BMW de 600+ CP
Distribuie pe Facebook

Daca zvonurile se adeveresc, primele exemplare vor ajunge pe strazi chiar pe parcursul anului urmator.

Prezentat publicului larg inca de la inceputul toamnei lui 2019, actualul Land Rover Defender se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor in clipa de fata se numara si o varianta V8, insotita de un motor de cinci litri si 525 CP.

Anuntata de curand, respectiva masina nu va mai ramane, pentru mult timp, unica solutie destinata amatorilor de viteza.

Conform zvonurilor, inginerii Land Rover lucreaza, in prezent, la o noua varianta de performanta a proaspat (re)lansatului Defender. Aceasta versiune, pe nume SVR, va ajunge in showroom-uri din primavara anului 2022, sub capota urmand a-si face aparitia un V8 de provenienta BMW.

Este vorba, dupa cate se pare, de un benzinar cu capacitatea cilindrica de 4.4 litri si doua turbine generoase, de peste 600+ CP.

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala ar trebui sa completeze fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca respectiva masina de la Land Rover ar trebui sa dureze chiar mai putin de 5.0 secunde. Viteza de top: peste 240 de kilometri pe ora.

Reteta viitorului Defender SVR va cuprinde inclusiv o suspensie imbunatatita, frane uriase, diferite detalii vizuale proaspete etc.

Land Rover Defender V8Land Rover Defender V8

Land Rover Defender V8Land Rover Defender V8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze Land Rover Defender V8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 August 2021