Aproape oficial: ASA arata noul Ferrari F12 Speciale!

Aproape oficial: ASA arata noul Ferrari F12 Speciale!
  • Ferrari F12 Speciale ni se arata in prima fotografie reale
  • Supercarul italian a fost surprins recent complet necamuflat
  • Designul exterior aduce numeroase prize de aer aditionale
Distribuie pe Facebook

F12 Speciale, modelul cu care cei de la Ferrari vor sa concureze Lamborghini-ul Aventador LP750-4 SuperVeloce, a fost surprins recent complet necamuflat, chiar in curtea uzinei de la Maranello.

Comparativ cu meniul initial, noul supercar italian cu motor V12 montat central aduce in prim plan un numar crescut al prizelor de aer, cele mai multe dintre acestea "decorand" acum aripile laterale - atat pe cele frontale, cat si pe cele posterioare.

De asemenea, singura fotografie disponibila la momentul actual ne mai face cunostinta si cu spoilerele agresiv stilizate ce insotesc Ferrari-ul F12 Speciale alaturi de praguri laterale proeminente, de jante supradimensionate si, nu in ultimul rand, de (aparent) un eleron activ.

In ceea ce priveste interiorul, informatiile cu privire la acest departament sunt extrem de saracacioase, insa dorinta italienilor de a-si scapa supercarul cu motor V12 montat central de 200 de kilograme presupune inlaturarea a numeroase dintre echipamentele intalnite aici.

Acum, daca vine vorba despre partea tehnica, se pare ca Ferrari-ul F12 Speciale va primi un ajutor de 30 CP, toate detaliile enumerate de-a lungul si de-a latul ultimelor randuri urmand a colabora din plin pentru a aduce primii 100 de kilometri pe ora in numai trei secunde.

Ca o scurta comparatie, rivalul din Sant'Agata Bolognese, Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce pe-al sau nume, reuseste sa ajunga la aceeasi performanta cu 0.2 secunde, ajutat fiind si de sistemul de tractiune integrala din dotare.

Revenind insa la Ferrari F12 Speciale, se pare ca noul supercar italian cu motor V12 montat central din Maranello va debuta in premiera mondiala chiar in toamna acestul an, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie. Vanzarile vor lua cel mai probabil startul la scurta distanta, britanicii de la Autocar estimand un pret de pornire de 300.000 de lire sterline pentru fiecare exemplare.

Ferrari F12 Speciale - Prima Poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 August 2015