Aproape perfect: Noul Pagani Zonda 'ZoZo' are 760 CP si cutie manuala

Aproape perfect: Noul Pagani Zonda 'ZoZo' are 760 CP si cutie manuala
  • Pagani ne incanta privirile cu o noua Zonda
  • Exemplarul in cauza are 760 CP si cutie manuala
  • Pachetul estetic propune o combinatie de mov si carbon
Distribuie pe Facebook

Desi lansarea noului Huayra ar fi trebuit sa insemne sfarsitul modelului Zonda, Horacio Pagani a schimbat din mers strategia companiei sale. Iar asta nu poate decat sa ne bucure.

Cunoscut in lumea auto sub nickname-ul 'ZoZo', cel mai nou Pagani Zonda iesit de pe portile fabricii din San Cesario sul Panaro se remarca printr-o combinatie inedita de culori, movul si fibra de carbon nevopsita atragand toate privirile celor din jur.

Nu vor trece neboservate, de asemenea, nici elementele aerodinamice extreme - iar aici ne referim in special la eleronul de dimensiuni mai mult decat generoase, meniul exterior incheindu-se intr-un final cu blocurile optice posterioare inspirate de Zonda R.

Pagani Zonda 'ZoZo'

Pagani Zonda 'ZoZo'Pagani Zonda 'ZoZo'

Din nefericire pentru fanii interioarelor auto, fotografiile care sa surprinda cockpitul noului Pagani 'ZoZo' lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa putem spune inca de pe acum ca principala atractie o va reprezenta... cele trei pedale prezente la datorie.

Nu, nu este nici un fel de greseala. Spre deosebire de ultimele produse lansate de marile companii de supercaruri ale Italiei - precum Ferrari sau Lamborghini, exemplarul din cazul de fata se poate lauda cu serviciile unei transmisii manuale.

Vorbim mai exact de o transmisie manuala dotata cu sase rapoarte, ce lucreaza impreuna cu un propulsor V12 (aspirat) de provenienta Mercedes-AMG pentru a livra rotilor spate nici mai mult, nici mai putin de 760 de cai putere.

Suna bine, nu-i asa? Si cand te gandesti ca nici macar nu am apucat sa precizam ca impresionantul Pagani Zonda 'ZoZo' se poate lauda inclusiv cu un nou sasiu ultra-usor si ultra-rezistent, realizat dintr-o combinatie de fibra de carbon si titan...

Acum, daca de intrebi de unde aceasta denumire, iata si raspunsul tau: autoturismul proaspat iesit de pe portile fabricii din San Cesario sul Panaro se indreapta catre Japonia, catre fondatorul celui mai mare magazin online de fashion - Zozotown.

Pagani Zonda 'ZoZo'

Pagani Zonda 'ZoZo'

Pagani Zonda 'ZoZo'

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Pagani Zonda 'ZoZo'
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2015