Ar putea fi chilipirul anului. Un Mercedes C63 AMG cu motor V8 de 6.2 litri se vinde acum cu doar 24.000 de euro

Ar putea fi chilipirul anului. Un Mercedes C63 AMG cu motor V8 de 6.2 litri se vinde acum cu doar 24.000 de euro
  • Ar putea fi chilipirul anului
  • Un Mercedes C63 AMG cu motor V8 de 6.2 litri se vinde acum cu doar 24.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Numarul de magie continua cu o echipare extrem de cuprinzatoare, care include faruri cu tehnologie xenon, scaune actionate electric - cu functii de incalzire si memorie, instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, sistem audio de inalta fidelitate, cu boxe de la Harman Kardon, conform actualului proprietar.

Un Mercedes C63 AMG la numai 24.000 de euro? Nu este niciun fel de gluma ori de exagerare: asamblat in urma cu 16 ani, in 2008, isi intampina cumparatorii dispusi sa achite nota de plata anterior mentionata si alaturi de un propulsor aspirat in opt cilindri, cu o capacitate de 6.208 centimetri cubi, conceput special pentru a livra un total sinonim cu 457 CP, suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, in 4.6 secunde.

Spectacolul continua cu o dotare extrem de cuprinzatoare, printre multiplele detalii si elemente oferite aflandu-se - potrivit actualului posesor, faruri cu xenon, scaune sport multifunctionale, instalatie audio cu difuzoare marca Harman Kardon, sistem de climatizare automata, pe doua zone.

Intr-un final, acelasi Mercedes C63 AMG din 2008 se mai poate lauda si cu spoilere agresiv stilizate, insotite de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, praguri proeminente, ce fac legatura intre jantele acompaniate de un diametru de 18 inch, sculptate din aliaj, proiectoare de ceata rotunde, o trapa pentru plafon, evacuare cu patru tobe de esapament. Pachetul cu pricina se incheie cu volanul cu padele pentru schimbarea vitezelor, tapiteria confectionata din piele sau display-ul color retractabil.

Mercedes C63 AMG de vanzare

Mercedes C63 AMG de vanzare

Mercedes C63 AMG de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes C63 AMG de vanzare
mai multe