Arabii au scos in teste, pe strazile Italiei, masina de 5.000 CP. Uite-o AICI in actiune!

Arabii au scos in teste, pe strazile Italiei, masina de 5.000 CP. Uite-o AICI in actiune!
  • Arabii au scos in teste, pe strazile Italiei, masina de 5.000 CP
  • Uite-o AICI in actiune!
Distribuie pe Facebook

Ziua in care primele exemplare vor ajunge in garajele clientilor cu dare de mana nu ramane - in continuare, decat un mare mister.

Opt ani si aproape trei luni. Atat a trecut de cand arabii de la Devel au prezentat, in premiera absoluta, faimoasa masina cu motor V16 quad-turbo de 12.3 litri si 5.000 de cai putere cunoscuta publicului larg sub denumirea de Sixteen.

Degeaba: respectiva creatie a companiei din Emirate nu reprezinta - si la momentul de fata, decat un simplu vis, oficialii producatorului cu sediul in Dubai publicand de curand, saptamana aceasta, ce este drept, un nou material video.

Mai scurt decat o reclama realizata special pentru celebrul Super Bowl, urmatorul film surprinde versiunea de productie, anunta arabii, a extremului Devel Sixteen in timp ce se plimba pe strazile Italiei. Dupa cum mentionam si anterior.

Specificatiile masinii din clipul cu o durata de un minut si 39 de secunde nu sunt si ele decat o necunoscuta uriasa, insa - precizau candva oficialii marcii din emiratul Dubai, clientii vor avea la dispozitie si doua variante cu motor V8 twin-turbo.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2022