Arata ca o replica ieftina din China. Asa strici un Lamborghini de peste 5 milioane de euro

Arata ca o replica ieftina din China. Asa strici un Lamborghini de peste 5 milioane de euro
  • Acest Veneno i-a apartinut vice-presedintelui Guineei Ecuatoriale
  • Un exemplar "normal" poate costa peste 7 milioane de euro
  • Unitatea V12 de sub capota dezvolta 740 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Nu trebuie sa fii critic de arta pentru a fi de acord cu faptul ca acesta este fara indoaiala cel mai prost configurat Lamborghini Veneno din lume. Exemplarul cu pricina i-a apartinut controversatului vice-presedinte al Guineei Ecuatoriale.

Putine masini se pot lauda cu exclusivitatea pe care o ofera un Lamborghini Veneno. Constructorul din Sant'Agata Bolognese a produs numai 5 exemplare coupe (3 au fost vandute) si 9 unitati Roadster, iar pretul fiecarei masini sarea lejer de 3 milioane de euro.

Acum, un exemplar cu foarte putini kilometri la bord si intr-o configuratie speciala se vinde cu sume care depasesc 10 milioane de euro, astfel ca poate fi privita ca o investitie foarte buna. Desigur, trebuie sa insistam pe cuvantul "configuratie", deoarece aceasta poate face diferenta intre un Veneno superb si un Veneno...ca si cel din imaginile alaturate.

Lamborghini Veneno "Cream"

Daca nu ai sti mai bine, ai zice ca acest exemplar este o replica ieftina asamblata intr-un atelier dintr-un cartier chinezesc. Insa nu este cazul, deoarece avem de-a face cu un Lamborghini original, insa extrem de prost configurat. Ca sa nu mai pomenim de acele jante cromate care par castigate intr-un pachet de pufuleti.

Lamborghini Veneno "Cream"

La o adica, aceasta hidosenie ar putea fi rezolvata foarte usor cu un set de jante potrivit, daca nu chiar cel original, si cu o infoliere totala.

Exemplarul cu pricina i-ar fi apartinut vice-presedintelui Guineei Ecuatoriale, acel personaj controversat care folosea banii publici pentru a-si intretine stilul de viata extravagant. In urma cu doi ani, acestuia i-au fost confiscate mai multe masini extrem de scumpe, printre care un Koenigsegg One:1, un Bugatti Veyron si acest Veneno.

Lamborghini Veneno "Cream"

Fiind vorba despre un Lamborghini, sub capota lui Veneno regasim unitatea V12 de 6.5 litri de pe Aventador, capabila de 740 de cai putere. Masina are o acceleratie fenomenala, astfel ca repriza 0-100 km/h dureaza numai 2,9 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2018