Are 650 de CAI sub capota si face suta in doar 3,6 secunde. POZE REALE cu noul SUV de la Lamborghini

Are 650 de CAI sub capota si face suta in doar 3,6 secunde. POZE REALE cu noul SUV de la Lamborghini
  • Lamborghini a lansat aseara primul sau SUV modern
  • Noul Urus ofera un motor V8 twin-turbo de 650 CP
  • Primele exemplare vor ajunge pe strazi anul viitor
Distribuie pe Facebook

650 de CAI PUTERE sub capota, acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.6 SECUNDE si viteza maxima de 305 de KILOMETRI PE ORA. Cu asemenea cifre si numere in dotare, noul Lamborghini Urus este - in esenta - o sportiva in haine de SUV.

Lamborghini a pus aseara capat tuturor zvonurilor si speculatiilor, compania auto italiana prezentand in cadrul unui eveniment special mult anticipata versiune de productie a conceptului Urus.

Potrivit informatiilor disponibile la acest moment, primul SUV modern al marcii din Sant'Agata Bolognese dispune de o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, care produce un total de 650 CP.

Lamborghini Urus - Poze Reale

Lamborghini Urus - Poze Reale

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza pachetul tehnic, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza intr-un timp de numai 3.6 secunde.

In ceea ce priveste viteza maxima, noul Lamborghini Urus - care va ajunge pe strazi incepand cu primavara anului 2018, in mainile unor persoane care au platit cel putin 171.249 euro, promite sa se "aventureze" pana la 305 km/h.

Drept urmare, nu este deloc de mirare ca inginerii companiei italiene au insistat ca primul SUV modern al marcii din Sant'Agata Bolognese sa fie echipat in standard cu frane carbon-ceramice.

Alte detalii interesante cu privire la versiunea de productie a conceptului dezvaluit acum jumatate de deceniu includ o suspensie adaptiva pe aer, un sistem de directie integrala, dar si jante din aliaj cu diametrul de pana la 23 inch.

Estetic vorbind, in stilul caracteristic Lamborghini, noul Urus iese in evidenta prin numeroase suprafete angulare, rezultand astfel unul dintre cele mai spectaculoase exterioare din segment.

Cabina primului SUV din istoria moderna a companiei italiene din Sant'Agata Bolognese mizeaza, in schimb, pe un interior hi-tech, demn de modele de top din gama Audi, cu trei display-uri pentru afisarea tuturor informatiilor si comenzilor.

Lamborghini Urus - Poze Reale

Lamborghini Urus - Poze Reale

Lamborghini Urus - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Lamborghini Urus - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2017