Asa ceva nu s-a mai auzit pana acum. Masina care costa 50.000 de dolari doar ca s-o asiguri

Asa ceva nu s-a mai auzit pana acum. Masina care costa 50.000 de dolari doar ca s-o asiguri
  • Bugatti a prezentat modelul Chiron Sport 110 ans Bugatti la sfarsitul lunii februarie
  • Automobilul construit in numai 20 de exemplare este asteptat sa coste peste 3.2 milioane de dolari
  • In conditiile date, asigurarea anuala ar putea depasi suma de... 50.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Numai 20 de oameni o vor putea avea, iar asta presupune un efort financiar imens. Doar asigurarea anuala a masinii va costa peste 50.000 de dolari, ceea ce reprezinta nota de plata a cinci Dacii Logan.

Bugatti a lansat la sfarsitul iernii trecute, cu ocazia celebrarii a 110 ani de existenta, o noua editie speciala a modelului Chiron. Botezata sugestiv 110 ans Bugatti, masina francezilor va fi construita in numai 20 de exemplare.

Pretul de vanzare ramane un mister, insa se asteapta ca bolidul cu motor de opt litri si 1.500 de cai putere sa coste peste 3.2 milioane de dolari. De aici si costul urias al asigurarii anuale, estimat de americanii de la ValuePenguin.

Conform specialistilor companiei infiintate in 2013, nota de plata a serviciului respectiv sare de suma de 50.000 de dolari. Bani pe care i-ai putea da, de exemplu, pe cinci Dacii Logan... destul de bine echipate, fie vorba intre noi.

Bugatti Chiron Sport 110 ans Bugatti

Bugatti Chiron Sport 110 ans Bugatti

Bugatti Chiron Sport 110 ans Bugatti

Revenind la Bugatti si aniversarea de 110 ani a francezilor, editia speciala comercializata sub denumirea de Chiron Sport 110 ans Bugatti reprezinta doar inceputul. Partea si mai interesanta vine insa imediat, in randul urmator.

La Salonul Auto de la Geneva, eveniment organizat in luna martie, compania aflata in portofoliul Grupului Volkswagen a prezentat un unicat in valoare de 16.7 milioane de euro. Despre celebrul La Voiture Noire este vorba, evident.

Inspirat de legendarul Type 57 SC Atlantic, bolidul construit intr-o singura bucata ofera la randul lui o motorizare cu patru turbine, de opt litri si 1.500 de cai putere. Chiar si asa, design-ul exterior reprezinta punctul principal de atractie.

Desprins parca din filmele cu super eroi, excentricul Bugatti La Voiture Noire vine cu o parte frontala alungita, in contrast total cu spatele scurt. Blocurile optice redesenate si jantele cu prindere centrale atrag la randul lor numeroase priviri.

Nu trebuie sa ne crezi insa pe cuvant. Te poti convinge si singur, din fotografiile de mai jos - sau, daca acestea nu sunt suficiente, poti arunca o privire si la urmatoarea adresa, care contine mai multe imagini de la Geneva Motor Show.

Bugatti La Voiture Noir

Bugatti La Voiture Noir

Bugatti La Voiture Noir

Distribuie pe Facebook
mai multe