Ascunde sub capota un motor de 6.6 litri. Test de acceleratie cu cel mai puternic BMW al momentului

Ascunde sub capota un motor de 6.6 litri. Test de acceleratie cu cel mai puternic BMW al momentului
  • Noul BMW M760Li xDrive ofera un motor de 6.6 litri si 610 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 3.7 secunde
  • Modelul bavarez este disponibil in Romania de la 176.834 euro
Distribuie pe Facebook

Un motor V12 bi-turbo de 6.6 litri si o putere maxima de 610 CP. Asa incepe fisa tehnica a celui mai potent BMW al momentului.

Disponibil la vanzare inclusiv pe piata auto din Romania, in schimbul unei sume minime de 176.834 euro, noul BMW M760Li xDrive este pus in miscare de o unitate cu 12 cilindri in V si doua turbine imprumutata din gama 'entry-level' a companiei Rolls-Royce.

Echipata cu o capacitate cilindrica uriasa, de 6.6 litri, respectiva motorizare dezvolta o putere maxima de 610 CP, livrata tuturor celor patru roti prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte si padele pentru schimbarea treptelor de viteza.

Asa se face ca, in ciuda unei mase proprii care depaseste 2.250 kilograme, automobilul bavarez are nevoie de numai 3.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima urca pana la 305 kilometri pe ora atunci cand este bifata optiunea M Driver's Package.

Si aceasta in conditiile in care pasagerii se vor bucura de tot luxul si confortul din lume, multumita unei liste cu dotari care cuprinde si suspensie pe aer, climatizare cu reglare a temperaturii pe patru zone sau scaune din piele cu incalzire, ventilzare si masaj.

Cum despre caracteristicile noului BMW M760Li xDrive am tot vorbit in ultima perioada de timp, lasam in urma prezentarea generala a automobilului bavarez si revenim asupra subiectului principal al acestui material: un test de acceleratie pe Autobahn, de la 0 la peste 260 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe