Asta este supercar-ul care iti va face pielea de gaina. Uite cu cat se da acest Maserati MC12 tunat de cei de la Edo Competition

Asta este supercar-ul care iti va face pielea de gaina. Uite cu cat se da acest Maserati MC12 tunat de cei de la Edo Competition
  • Un Maserati MC12 modificat de cei de la Edo Competition este acum de vanzare
  • Masina este propulsata de un motor V12 de 6.0 litri imprumutat de la Ferrari-ul Enzo si modificat de cei de la Edo
  • Performantele se traduc in 840 de cai putere, 779 Nm cuplu si o acceleratie de la 0 la 100 in doar 3.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Unicul Maserati MC12 modificat de cei de la Edo Competition este acum de vanzare in Canada.

Constructorul italian a construit modelul MC12 pentru a putea reveni in lumea curselor dupa o absenta de 37 de ani, si de a participa in campionatul FIA GT. Intai, Maserati a construit 25 de exemplare in 2004, mai apoi, un an mai tarziu, dezvoltand alte 25.

Maserati MC12 by Edo Competition

Masina era bazata pe sasiul Ferrari-ului Enzo, de la care a imprumutat si motorul V12 de 6.0 litri, aspirat natural.

Maserati MC12 by Edo Competition

Exemplarul care acum isi cauta viitorul proprietar nu este un model obisnuit, daca am putea spune asa, ci este cu atat mai rar cu cat este modificat de Edo Competition, facandu-l unic.

Maserati MC12 by Edo Competition

Exteriorul a fost vopsit in portocaliu cu detalii albe, iar diferite piese aerodinamice inspirate din varianta de curse MC12 Corsa si-au facut aparitia pe caroseria zvelta a frumoasei italience. Masina "sta" pe un set de jante forjate, cu prindere centrala, dezvoltate de cei de la Edo, care ascund in spatele lor discurile uriase de frana, ceramice.

Maserati MC12 by Edo CompetitionMaserati MC12 by Edo Competition

Si acum sa trecem la "bunatati". Motorul si asa puternic, a fost desfacut, alezat, iar inginerii i-au montat axe cu came imbunatatite, pistoane si valve noi, injectoare, filtre noi de aer si o evacuare din inox. Toate acestea se traduc in 840 de cai putere si 779 Nm cuplu, acceleratia de la 0 la 100 de km/h in 3.2 secunde, si o plaja de turatii de pana la 9300 de rotatii pe minut.

Maserati MC12 by Edo Competition

Pentru a intra in posesia acestui Maserati MC12 modificat de cei de la Edo Competition va trebui sa scoateti din buzunar nici mai mult, nici mai putin de 1.77 milioane de euro. Unicitatea se plateste!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Maserati MC12 by Edo Competition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2016