Asteptau sa primeasca noul Porsche 911 GT2 RS. Masinile lor sunt acum pe fundul Oceanului

Asteptau sa primeasca noul Porsche 911 GT2 RS. Masinile lor sunt acum pe fundul Oceanului
  • Nava s-a scufundat in urma cu o saptamana
  • Transporta, inclusiv, masini noi-noute
  • Printre acestea s-ar fi aflat cel putin 4 exemplare 911 GT2 RS
Distribuie pe Facebook

O nava comerciala s-a scufundat in urma cu o saptamana in largul coastei franceze. Printre bunurile transportate se regaseau si mai multe masini, inclusiv cateva exemplare Porsche 911 GT2 RS.

Nava comerciala italiana "Grande America", la bordul careia a izbucnit un incendiu, s-a scufundat saptamana trecuta la 333 de kilometri vest de coastele franceze. Aceasta venea de la Hamburg si se indrepta catre Casablanca iar printre bunurile transportate se regaseau si aproximativ 2.000 de masini noi-noute.

Porsche 911 GT2 RS

La cateva zile dupa acest incident nefericit, divizia Audi din Brazilia a confirmat ca la bordul navei se aflau mai multe exemplare A3, A5, Q7, RS4 si RS5 insa zvonurile vorbeau si despre un numar de modele Porsche.

Porsche 911 GT2 RS

Pana in acest moment, constructorul din Stuttgart nu a oferit vreo declaratie oficiala, insa mai multe voci sustin ca ar fi vorba despre unitati 718 Cayman si Boxter, Cayenne si cel putin patru exemplare 911 GT2 RS.

Porsche 911 GT2 RS

Cei de la Carscoops au intrat in posesia unei scrisori oficiale, primite de un brazilian care astepta un 911 GT2 RS, care atesta printre altele ca "Din cauza unui incendiu, o nava a companiei Grimaldi, care va transporta vehiculul, s-a scufundat in pe data de 12 martie 2019. Din acest motiv, exemplarul GT2 RS nu va poate fi livrat."

Porsche 911 GT2 RS

In aceeasi scrisoare se mai arata ca, data fiind natura evenimentului, Porsche va asambla din nou exemplarele pierdute. Masina clientului in cauza va intra pe linia de productie in luna aprilie si ii va fi livrata in iunie.

Porsche 911 GT2 RS

Versiunea GT2 RS este cel mai puternic 911 construit vreodata de Porsche si vine alaturi de un propulsor de 3.8 litri twin-turbo care livreaza puntii spate 700 de cai putere si 750 Nm cuplu. Cu ajutorul unei transmisii automate PDK cu sapte trepte, modelul german atinge 100 de km/h in 2.8.

Porsche 911 GT2 RS

Productia acestui model a fost limitata la 1.000 de exemplare, vandute la nivel mondial, asadar scufundarea navei este cu atat mai regretabila. Din fericire, toti cei 27 de membri ai echipajului sunt teferi.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche 911 GT2 RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2019