Aston Martin Vantage GT3 e definitia masinii de curse pentru strada

Aston Martin Vantage GT3 e definitia masinii de curse pentru strada
  • Aston Martin lanseaza la Geneva noul Vantage GT3
  • Masina are un motor V12 de 6.0 litri si 600 CP
  • Greutatea se invarte in jurul valorii de 1.565 kg
Distribuie pe Facebook

Invidios pe toti acei individizi ce piloteaza in campionatele GT3? Ei bine, acum poti avea propria ta masina de curse... cu care sa circuli pe drumurile publice!

Debutand in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din 5 - 15 martie 2015, noul Aston Martin Vantage GT3 este livrat la pachet alaturi de o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V si capacitate de sase litri.

Cei 600 cai putere si 625 Newton-Metri din dreptul valorilor maxime sunt livrati exclusiv catre rotile spate, de aceasta sarcina ocupandu-se o transmisie automata cu sapte rapoarte si padele pentru schimbarea vitezelor.

Aston Martin Vantage GT3Aston Martin Vantage GT3

Aston Martin Vantage GT3

Din pacate, britanicii de la Aston Martin nu s-au grabit sa anunte si performantele rezultate, insa este bine de stiut ca noul Vantage GT3 se poate lauda inclusiv cu o suspensie complet modificata, plus un sistem de franare carbon-ceramic.

Tot din carbon sunt realizate si multe dintre panourile caroseriei - printre care si capota motorului, plafonul sau aripile fata, acestea impreuna cu evacuarea din titan si geamurile din policarbonat pastrand greutatea in jurul a 1.565 kg.

In ceea ce priveste aspectul estetic, noul Aston Martin Vantage GT3 se diferentiaza de restul variantelor de echipare printr-un kit aerodinamic agresiv-stilizat si oferit in compania unor jante din magneziu, pe 19 inch.

Tema inspirata de lumea sporturilor cu motor este continuata si la interior, acolo unde pasagerii urmeaza a descoperi numeroase insertii de alcantara si carbon, plus scaune fata de tip scoica si bancheta spate... lipsa.

Conform britanicilor de la Aston Martin, noul Vantage GT3 va fi oferit spre comercializare intr-o editie limitata la numai 100 de exemplare. Pretul de achizitie al masinii de curse pentru strada ramane pentru moment un mister.

Aston Martin Vantage GT3

Aston Martin Vantage GT3Aston Martin Vantage GT3Aston Martin Vantage GT3

Aston Martin Vantage GT3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Aston Martin Vantage GT3
mai multe