Aston-ul condus de James Bond in Spectre iese la licitatie

Aston-ul condus de James Bond in Spectre iese la licitatie
  • Britanicii scot la licitatie unul dintre cele zece DB10 construite pentru Spectre
  • Supercarul celor de la Aston Martin ofera un V8 aspirat si o caroserie din fibra de carbon
  • Banii stransi in urma vanzarii vedetei britanice vor fi donati organizatiei Médecins Sans Frontières
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele zece exemplare DB10 construite de Aston Martin pentru filmul Spectre va fi scos la licitatie pe 18 februarie. Vestile nu se opresc insa aici: banii obtinuti in urma vanzarii vedetei britanice vor fi donati organizatiei umanitare Médecins Sans Frontières.

Ai visat dintotdeauna sa fii erou si sa salvezi lumea de cei rai? Atunci afla ca a venit in cele din urma vremea sa iei in serios aceasta treaba.

Unul dintre cele zece exemplare DB10 construite de Aston Martin pentru filmul Spectre va fi scos la licitatie pe 18 februarie 2016.

Dar fericitul castigator nu va pleca acasa doar cu masina lui James Bond, ci si cu bucuria ca toti banii sai vor ajunge la Médecins Sans Frontières.

Aston Martin DB10 de vanzare

Revenind acum la vedeta britanica pe patru roti, tinem sa reamintim ca aceasta are la baza platforma faimosului model V8 Vantage.

Spre deosebire insa de cel din urma, Aston-ul DB10 se poate lauda cu o caroserie custom, realizata din fibra de carbon. Unic este, de asemenea, si interiorul.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Pentru cei care iubesc condusul, precizam ca automobilul in cauza dispune de o cutie manuala.

Aston Martin DB10 de vanzare

Conform estimarilor initiale, vedeta britanica de film poate atinge cu usurinta 300 kilometri pe ora multumita V8-ului de 4.7 litri din dotare.

Despre pretul de vanzare nu avem niciun fel de informatie, dar e bine de stiut ca in suma este inclus si autograful lui Daniel Craig.

Asadar, ajunsi la final, un singur detaliu mai ramane de adaugat: uite asa se conduce Aston-ul DB10 pe care l-ai putut admirat in filmul Spectre, iar acum cumpara:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2016