Atentie, fani NISMO: Se vinde primul Nissan Skyline R34 GT-R Z-Tune!

  • Primul Nissan Skyline GT-R Nismo Z-Tune e de vanzare in Australia
  • Modelul japonez gazduieste sub capota ceva mai bine de 493 CP
  • Sumele oferite pana acum depasesc 750.000 dolari australieni
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii NISMO: Masina care celebreaza cea de-a 20-a aniversare a companiei japoneze este acum de vanzare in Australia. Primul Skyline GT-R Z-Tune iesit de pe portile fabricii Nissan are insa un pret pe masura.

Numeroasele imbunatatiri aerodinamice iti vor fura numaidecat privirea, insa principala atractie a modelului Nissan Skyline GT-R Nismo Z-Tune o reprezinta de departe latura sa tehnica.

Nissan Skyline GT-R Nismo Z-Tune de vanzare

Nissan Skyline GT-R Nismo Z-Tune de vanzare

Multumita tratamentului suferit - care aduce inclusiv un set de interne forjate, plus o turbina IHI, automobilul japonez de inalta performanta gazduieste in compartimentul motor ceva mai bine de 493 CP.

Adevarul este ca nu doar cifrele si numerele inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice, printre care regasim si un timp de doar 10.06 secunde pentru sprintul 0 - 402 metri, scot in evidenta modelul Nissan Skyline R34 GT-R Z-Tune.

Nu, automobilul japonez de inalta performanta impresioneaza si prin povestea sa, oficialii NISMO cumparand 12 exemplare V-Spec pentru a lansa masina care celebreaza cea de-a 20-a lor sarbatoare. Restul pana la 20 au fost donate de cei care doreau un Z-Tune.

Daca vine vorba despre masina din cazul de fata, trebuie precizat ca la baza acestui Nissan Skyline GT-R Nismo aniversar intalnim un V-Spec 1 construit in 1999 si transformat sase ani mai tarziu in primul Z-Tune iesit de pe portile fabricii.

Numarul kilometrilor parcursi ramane pentru moment un mister, la fel si pretul de achizitie. Cert este ca, conform site-ului THE-LOWDOWN.com care se ocupa de vanzarea masinii, cea mai mare oferta inregistrata pana acum depaseste suma de 750.000 de dolari australieni - sau, daca vrei, 540.000 de euro la cursul zilei de astazi.

Nissan Skyline GT-R Nismo Z-Tune de vanzare

Nissan Skyline GT-R Nismo Z-Tune de vanzare

Nissan Skyline GT-R Nismo Z-Tune de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Nissan Skyline GT-R Nismo Z-Tune de vanzare
mai multe