Au inceput livrarile masinii care atinge 440 km/h. Cum arata primul exemplar din serie

Au inceput livrarile masinii care atinge 440 km/h. Cum arata primul exemplar din serie
  • Au inceput livrarile masinii care atinge 440 km/h
  • Cum arata primul exemplar din serie
Distribuie pe Facebook

Productia totala va fi limitata la doar cateva unitati - fiecare disponibila in schimbul unei sume nete de aproximativ 3.2 milioane de euro.

Compania Bugatti a inceput livrarile masinii prezentate publicului larg - in urma cu mai bine de jumatate de an, sub denumirea de Chiron Super Sport, printre primele exemplare care si-au intalnit proprietarii, zilele trecute, numarandu-se si un unicat pe nume Vagues de Lumiere - valuri de lumina in limba franceza. Acompaniat de o nuanta deschisa de albastru, acesta pluseaza cu multiple accente contrastante de portocaliu, ce imita modul in care se reflecta lumina la nivelul caroseriei.

Printre unitatile ce au parasit - de curand, linia de asamblare se regaseste si una ce combina o fibra de carbon de culoare neagra cu doua dungi neintrerupte, ce incep de la nivelul capotei frontale si continua pana la eleronul posterior, retractabil, de bleu, dupa cum reiese din multiplele imagini publicate pe platforma Facebook.

Dezvelita publicului larg in vara lui 2021, noua versiune Bugatti Chiron Super Sport ascunde - sub capota, o varianta de 1.600 de cai putere a celebrului motor W16 cu patru turbine si o capacitate cilindrica de opt litri, astfel ca sprintul de la 0 la 300 de kilometri pe ora nu dureaza, cu pedala de acceleratie la podea, decat 12.1 secunde. Si mai impresionanta este insa viteza de top, masina disponibila in schimbul unei sume nete de 3.2 milioane de euro promitand sa atinga 440 de kilometri pe ora.

Bugatti Chiron Super Sport Vagues de Lumiere

Bugatti Chiron Super Sport Vagues de Lumiere

Bugatti Chiron Super Sport Vagues de Lumiere

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Bugatti Chiron Super Sport Vagues de Lumiere
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2022