Au mai ramas doar cateva luni. Uite cand va fi lansata pe piata masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP!

Au mai ramas doar cateva luni. Uite cand va fi lansata pe piata masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP!
  • Noul Mercedes Project One va debuta in toamna acestui an, la Frankfurt
  • Automobil german se va lauda cu propulsia unui monopost de Formula 1
  • Fiecare exemplar fabricat va avea un pret net de peste doua milioane euro
Distribuie pe Facebook

Este aproape oficial. Mercedes va profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a prezenta in fata lumii intregi noul Project One.

Ca germanii de la Mercedes pregatesc o masina de strada echipata cu sistemul de propulsie al unui monopost de Formula 1, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni.

Ba dimpotriva: respectiva informatie a fost confirmata inclusiv de Tobias Moers, de la care am aflat recent ca noul Project One va avea un pret net de peste doua milioane euro.

Un alt detaliu oficial cu privire la viitorul automobil de inalta performanta din Affalterbach consta in faptul ca unitatea V6 turbo ascunsa sub capota se va tura pana la 11.000 rpm.

Drept urmare, aceasta va avea nevoie de reparatii capitale la fiecare 50.000 kilometri parcursi, dupa cum dezvaluia insusi seful diviziei AMG acum mai bine de cinci saptamani.

In ceea ce priveste premiera mondiala a noului Mercedes Project One, este de asteptat ca viitorul automobil de inalta performanta din Affalterbach sa debuteze in toamna.

Atunci se va desfasura editia cu numarul 67 a Salonului International de la Frankfurt, respectivul eveniment deschizandu-se portile pentru publicul larg la data de 14 septembrie.

Tot atunci vom afla, de altfel, si daca zvonurile potrivit carora masina germana de strada cu sistemul de propulsie al unui monopost de Formula 1 va dezvolta 1.020 CP au fost precise.

Zvonuri care anunta astazi ca numai benzinarul de 1.6 litri va produce 748 cai putere, in timp ce motoarele electrice prezente in numar de patru vor furniza alti 408 CP.

Noul Mercedes Project One va cantari putin peste 1.300 de kilograme si va beneficia de un sistem de vectorizare a cuplului la nivelul puntii fata pentru un plus de aderenta.

Mercedes Project One - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2017