Au mintit in tot acest timp. Uite cati cai au, de fapt, BMW M5, Audi RS6 si Mercedes E63 AMG!

Au mintit in tot acest timp. Uite cati cai au, de fapt, BMW M5, Audi RS6 si Mercedes E63 AMG!
  • Au mintit in tot acest timp
  • Uite cati cai au, de fapt, BMW M5, Audi RS6 si Mercedes E63 AMG!
Distribuie pe Facebook

Celor trei super modele din Munchen, Ingolstadt si - nu in ultimul rand - din Stuttgart li se alatura un Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

Patru dintre cele mai performante automobile de serie de pe planeta Pamant si-au dat intalnire - de curand, intr-un duel extrem de interesant. Este vorba - mai precis, despre un experiment ce masoara diferenta dintre puterea declarata de compania producatoare si numarul real al cailor putere, determinat cu ajutorul unui dyno.

Respectivul studiu are ca protagonisti principali - dupa cum mentionam anterior, la inceputul acestui material, autoturisme ca Audi RS6 Avant, BMW M5 Competition si Mercedes-AMG E63 S, la care se adauga un Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.

Un alt aspect extrem de important de trecut in revista consta in faptul ca - pe langa determinarea valorilor reale ale sistemelor de propulsie, urmatorul experiment are de gand sa masoare si eventuala diferenta dintre greutatea declarata de compania producatoare si numarul real al kilogramelor. Asadar, sa inceapa distractia - nu?

Distribuie pe Facebook
mai multe