Au scos motorul diesel de sub capota si au montat un benzinar cu 402 cai in loc. Acum face suta in mai putin de 5 secunde

Au scos motorul diesel de sub capota si au montat un benzinar cu 402 cai in loc. Acum face suta in mai putin de 5 secunde
  • Cel mai nebun proiect de tuning din acest sfarsit de an vine de la divizia Hyundai Australia
  • Este vorba despre o duba pentru opt persoane, cu motor V6 twin-turbo si 402 cai pe puntea spate
  • Modelul iMax Drift Bus accelereaza pana la 100 de kilometri pe ora in mai putin de cinci secunde
Distribuie pe Facebook

Seria surprizelor majore continua cu amortizoarele controlate electronic, sistemul de franare de inalta performanta si pachetul aerodinamic pe masura specificatiilor tehnice.

Pornind de la gluma de 1 aprilie a companiei Hyundai Germany, inginerii diviziei australiene au scos zilele acestea de la copt reteta celei mai mari nebunii facute in 2019 de un producator din industria auto. Pe numele sau iMax Drift Bus, proiectul cu pricina ia forma unei...

... dube capabile sa gazduiasca la interior pana la opt persoane, cu motor V6 twin-turbo de 3.5 litri si 402 cai putere pe puntea spate, care accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de cinci secunde.

Seria surprizelor majore continua cu amortizoarele controlate electronic, sistemul de franare de performanta si pachetul aerodinamic pe masura fisei tehnice. Modificarile continua la interior, cu diferite detalii care sa completeze nota sportiva a masinii sud-coreene.

Tot despre proiectul iMax Drift Bus, oficialii diviziei Hyundai Australia mai precizeaza - mai in gluma, mai in serios, ca ofera o distributie a greutatii perfercta, de 50:50, atunci cand gazduieste opt persoane la bord.

Din dorinta de a demonstra lumii intregi ca totul a fost facut ca la carte, duba cu 402 cai putere pe puntea spate va participa weekend-ul acesta la trei probe diferite ale competitiei World Time Attack Challenge. Unele pentru testarea acceleratiei, altele a manevrabilitatii.

Distribuie pe Facebook
mai multe