Au scos pe circuit masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie. Audi si BMW n-au avut nicio sansa

Au scos pe circuit masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie. Audi si BMW n-au avut nicio sansa
  • Au scos pe circuit masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie
  • Noul Mercedes CLA45 AMG S a batut inclusiv BMW M340i, Ford Mustang si Audi RS5
Distribuie pe Facebook

Timpul reusit rivalizeaza cu cel al unor sportive pur-sange, precum Porsche 718 Cayman T.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de un an si disponibila la vanzare inclusiv pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 68.000 de euro, cea mai recenta generatie super-compactei Mercedes CLA45 AMG este o bestie de masina. Multumita motorului turbo de doi litri si undeva in jurul a 421 de cai putere - livrati ambelor punti prin intermediul unei transmisii automat cu opt rapoarte, de tip DCT, varianta de top comercializata sub indicativul 45 S bifeaza clasica acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar patru secunde, asemeni unui supercar de generatie mai veche, cu un propulsor de capacitate mai mare, la o greutate mai mica.

Mercedes-AMG A45 si CLA45

Mercedes-AMG A45 si CLA45

Mercedes-AMG A45 si CLA45

Seria vestilor bune continua cu o viteza maxima de aproximativ 270 de kilometri pe ora, plus un timp pe circuit care surprinde numeroase sportive pur sange, dar si companiile din spatele acestora.

Intr-o alta ordine de idei, cea mai recenta generatie a super-compactei Mercedes CLA45 AMG a reusit sa incheie provocarea cunoscuta sub numele de Hockenheim GP intr-un minut si 59.5 secunde, depasind astfel masini precum... ei bine, BMW M340i xDrive si chiar Ford Mustang GT Audi RS5 Sportback sau Porsche Panamera GTS. Acelasi coupe cu patru portiere si 421 de cai putere in compartimentul motor se mai poate lauda, totodata, si ca a batut o serie de sportive pur-sange, dupa cum este cazul duoului ce are ca actori principali noile Alpine A 110 S si Porsche Cayman T.

Distribuie pe Facebook
mai multe