Au supus noul BMW M5 la testul elanului. Masina l-a PICAT, insa exista o explicatie pentru asta

Au supus noul BMW M5 la testul elanului. Masina l-a PICAT, insa exista o explicatie pentru asta
  • Noul M5 nu s-a descurcat deloc bine la testul elanului
  • La 78 de km/h masina a taiat cu totul banda imaginara
  • Sedanul german are tractiune integrala inteligenta
Distribuie pe Facebook

O publicatie spaniola a supus noul BMW M5 la testul elanului. Exemplarul a atins un con chiar si atunci cand testarea s-a desfasurat la 74 de km/h, iar cand viteza a crescut, masina nu s-a mai putut incadra cum trebuie.

Testul elanului este una dintre cele mai dificile probe la care poate fi supusa o masina. Pe scurt, in cadrul acestuia se verifica modul in care masina evita un obstacol care apare dintr-o data pe directia de rulare.

Publicatia spaniola km77 a supus la test mai multe modele auto iar acum a venit timpul noului BMW M5, super sedanul german cu motor V8 twin-turbo de 4.4 litri, 600 de cai putere si tractiune integrala inteligenta. Toate acestea nu au contat insa pentru ca, ghici ce? Cauciucurile erau foarte uzate astfel ca noul M5 nu s-a descurcat deloc bine.

La 74 de km/h, masina a reusit sa evite cu succes obstacolul imaginar, insa a atins un con. La 76 de km/h situatia s-a inrautatit, in contextul in care soferul a reusit sa treaca de prima parte a traseului, dar nu a putut sa incadreze masina si pe a doua portiune.

Cand acul vitezometrului a indicat 78 de km/h, cel de la volan a initiat manevra insa masina a doborat un con si a taiat cu totul banda imaginara. Daca acest lucru s-ar fi intamplat pe un drum public si in conditii normale de trafic, nu s-ar fi terminat deloc bine.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2018