Au urcat un VEYRON PE DYNO ca sa vada cati cai are la roti. VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

Au urcat un VEYRON PE DYNO ca sa vada cati cai are la roti. VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Bugatti a lansat modelul Veyron in 2005
  • Motorul W16 quad-turbo oferea initial 1.001 CP
  • Bolidul a fost urcat recent pe dyno
Distribuie pe Facebook

Un Bugatti Veyron pe dyno? Craciunul a venit anul acesta mult mai devreme pentru fanii bolidului cu motor W16 quad-turbo.

La aproape un deceniu si jumatate de la premiera mondiala a legendarului Bugatti Veyron, proprietarul unuia dintre cele doar 450 de exemplare ale bolidului cu motor W16 quad-turbo ne invita la o sesiune dyno extraordinara. Asa cum internetul...

... nu a mai vazut niciodata, pana acum. Cati cai are la roti masina din anul 2008, care iese numaidecat in evidenta multumita rosului in care a fost finisata caroseria in doua portiere, aflam chiar din urmatorul material video.

Mai intai de toate insa, tinem sa reamintim de valorile maxime declarate oficial, compania Bugatti trecand in fisa cu specificatii tehnice a fiecarui Veyron o putere de 1.001 CP. In schimb, cuplul bolidului cu motor W16 quad-turbo se ridica la 1.250 Nm.

Combinate cu o cutie automata in sapte rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, respectivele numere ii permit masinii din anul 2008 sa accelereze pana la o viteza maxima de 407 kilomeri pe ora. Teoretic.

Asadar, acestea fiind spuse, sa revenim la subiectul asteptat de intreaga planeta. Cati cai are la roti Bugatti Veyron, bolidul cu motor W16 quad-turbo care continua sa uimeasca lumea, inclusiv la aproape un deceniu si jumatate de la premiera sa mondiala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2020