Au vopsit un Ferrari de 1000 de cai in cel mai negru negru din lume. Uite-l aici cum arata in trafic, pe viu

Au vopsit un Ferrari de 1000 de cai in cel mai negru negru din lume. Uite-l aici cum arata in trafic, pe viu
  • Au vopsit un Ferrari de 1000 de cai in cel mai negru negru din lume
  • Uite-l aici cum arata in trafic, pe viu
Distribuie pe Facebook

Un Ferrari de 1000 de cai vopsit in cel mai negru negru din lume a fost surprins, de curand, pe strazile din Maranello. Cum arata in trafic, pe viu, vedem chiar in urmatorul material video.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape doi ani, noul Ferrari comercializat sub denumirea de SF90 Stradale a reusit sa impresioneze o planeta intreaga. In special prin sistemul de propulsie care combina un benzinar cu opt cilindri si doua turbine, cu capacitatea de 3.990 cmc, nu cu unul, nu cu doua, ci cu trei motoare electrice.

Rezultatul? O putere maxima de 1.000 de cai, livrata rotilor de pe ambele punti; de unde si timpul de numai 2.5 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, similar unui Bugatti Chiron.

Despre acelasi Ferrari comercializat sub denumirea de SF90 Stradale este vorba, de altfel, si in cazul de fata, un astfel exemplar fiind surprins, de curand, pe strazile din Maranello. Si nu chiar oricum, ci acoperit de ceea ce pare a fi cel mai negru negru din lume, respectiv nuanta Vantablack capabila sa absoarba 99.965% din lumina.

Distribuie pe Facebook
mai multe