Audi a lansat si pe piata din Romania cea mai rapida masina a companiei

Audi a lansat si pe piata din Romania cea mai rapida masina a companiei
  • Noul Audi R8 Coupe porneste in Romania de la putin peste 200.000 euro
  • Sportiva companiei germane ofera un motor V10 de 5.2 litri si 620 CP
  • Meniul standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu zece cilindri in V si capacitatea de 5.2 litri livreaza o putere maxima de 620 CP. Indeajuns pentru ca prima suta de kilometri pe ora sa vina dupa numai 3.1 secunde.

Lansata pe piata in primavara anului 2015 si trecuta de curand printr-un binemeritat facelift, cea mai recenta generatie a coupe-ului Audi R8 se vinde zilele acestea, in Romania, la preturi care pornesc de la putin peste 200.000 de euro.

In schimbul respectivei sume de bani, masina companiei germane ofera o motorizare aspirata cu zece cilindri in V si capacitatea de 5.2 litri, ce dezvolta undeva in jurul a 620 de cai putere. O transmisie S tronic in sapte rapoarte si celebrul sistem de tractiune integrala quattro sunt standard.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, celebrul sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de 3.1 secunde, fisa cu specificatii tehnice a noului Audi R8 culminand cu o viteza de top care sare de pragul celor 330 km/h.

Acum, daca revenim la lista cu dotari standard, transmisia S tronic in sapte rapoarte si sistemul de tractiune integrala quattro mentionate anterior sunt insotite de jante pe 19 inch si blocuri optice cu tehnologie LED. Fara costuri suplimentare mai sunt insa oferite si ceasurile de bord digitale...

... tapiteria din piele Feinnappa, scaunele sport cu actionare electrica si functie de incalzire, instalatia audio de la marca Bang & Olufsen, asistenta la parcarea cu fata, dar si cu spatele, climatizarea automata, navigatia MMI plus cu MMI touch etc.

Audi R8 facelift

Audi R8 facelift

Audi R8 facelift

Audi R8 facelift

Audi R8 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (145) Poze Audi R8 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2020