Audi a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale. Acesta este noul RS4 Avant!

  • Acesta este noul Audi RS4 Avant
  • Modelul german ofera in continuare un V6 de 450 CP
  • Sprintul 0 - 100 km/h dureaza 4.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare in schimbul sumei de 81.400 de euro, versiunea imbunatatita a break-ului german ofera la randul ei o motorizare cu sase cilindri in V si doua turbine, care dezvolta 450 de cai putere.

La mai bine de patru luni si jumatate de la prezentarea noului A4 Facelift, Audi a pregatit un tratament special pentru modelul de performanta RS4 Avant. Vorbim, mai precis, despre diferite modificari la nivel de aspect exterior, cele mai radicale schimbari fiind intalnite in partea frontala a caroseriei cu cinci portiere.

In ceea ce priveste departamentul interior, versiunea imbunatatita a break-ului german pastreaza design-ul originalului, astfel ca display-ul destinat sistemului de infotainment a ramas in partea de sus a bordului, unde lasa impresia ca pluteste.

Audi RS4 Avant Facelift

Audi RS4 Avant Facelift

Audi RS4 Avant Facelift

Audi RS4 Avant Facelift

Peste reteta specifica modelului Audi RS4 Avant pre-facelift dam si sub capota, propulsia fiind asigurata inclusiv in cazul de fata de o motorizare cu sase cilindri in V si doua turbine, care dezvolta 450 de cai putere. Daca mai era nevoie de precizat, propulsorul de 2.9 litri lucreaza alaturi de tractiunea integrala quattro.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in continuare intr-un timp de doar 4.1 secunde, pe cand viteza maxima ramane limitata la 250 km/h - sau 280 de kilometri pe ora cu pachetul optional RS dynamic.

Asa cum precizam si anterior, versiunea imbunatatita a break-ului german este disponibila la vanzare la preturi incepand de la 81.400 de euro. Printre dotarile oferite in standard se numara si o suspensie mai joasa cu sapte milimetri (comparativ cu S4), jante pe 19 inch, plus portbagaj cu actionare electrica.

Audi RS4 Avant Facelift

Audi RS4 Avant Facelift

Audi RS4 Avant Facelift

Audi RS4 Avant Facelift

Audi RS4 Avant Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Audi RS4 Avant Facelift
mai multe